Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CoJaTamKurwaWiem 2018-01-04, 4:56 29
Zgłoś
BigCohones 2018-01-04, 8:16 6
Znieczulenie przed obrzezaniem
Zgłoś
nowynick 2018-01-04, 9:02 5
Velture napisał/a:

Wasi ulubieńcy

ehh i znowu wyjdę na lewaka. Ilu znacie ż🤬dów? Ale tak osobiście a nie ze słyszenia że jakiś tam polityk to tak naprawdę Rubinstein i najlepiej by go do komory nie koryta...? Ja osobiście jednego, poznałem kilka lat temu, zaproponował mi współpracę w handlu (nie wiedziałem nawet że jest Ż🤬dem). Zarobiłem wspólnie z nim masę kasy specjalnie się nie przemęczając - miałem z 4 godzin handlu w weekend nawet i po 500-600 zł dziennie na czysto. Gość ma polskie imię a o nazwisko szczerze nigdy nie pytałem. Ostatnio jak odbierał ode mnie towar pod koniec sezonu przyjechał z Gwiazdą Dawida na szyi, jakoś mu z miejsca nie wyj🤬em i nie kazałem wyp🤬alać do Izraela . No i co ja mam o tym jednym jedynym poznanym ż🤬dku złego powiedzieć?
Zgłoś
janlew 2018-01-04, 9:44 3
Velture napisał/a:

Ż🤬d ż🤬dowi ż🤬dem

Fakt, nawet jeśli nie "pełnokrwisty".

Zgłoś
russian-roulette 2018-01-04, 10:27
Mam nadzieję, że tego nie przeżył
Zgłoś
Noside 2018-01-04, 11:53 6
nowynick napisał/a:

Ilu znacie ż🤬dów?

Ż🤬dów w Polsce przecież nie ma

nonsensopedia napisał/a:

Jednak, jako że Polska jest dziwacznym krajem, to mimo braku Ż🤬dów:

Drukuje się w niej gazety (przede wszystkim Wyborczą) w języku jidysz, subwencjonowane przez polskich podatników i przeznaczone dla nieistniejącego odbiorcy.
Powstają przedszkola i szkoły ż🤬dowskie, do których nie uczęszczają żadne dzieci, no bo niby skąd je wziąć.
Istnieją specjalne ż🤬dowskie telefony zaufania, pod które nikt nie dzwoni.
Odtwarza się ż🤬dowskie dzielnice miast, włącznie ze sklepikami, kawiarniami i restauracjami, które straszą pustkami.
Organizuje się konferencje, sympozja i zjazdy poświęcone tematyce ż🤬dowskiej, w których nikt nie bierze udziału.
Publikuje się liczne książki na tematy ż🤬dowskie, których nikt nie czyta.
Urządza się muzea poświęcone historii Ż🤬dów, do których nikt nie chodzi.
Ż🤬dzi zajmują najwyższe stanowiska państwowe, ale nie jest w dobrym tonie mówienie o tym na głos.
Ż🤬dzi odzyskują swoje (i niekoniecznie swoje) mienie w myśl słów „wasze ulice, nasze kamienice Aj waj!”
Jedni Ż🤬dzi przepraszają innych Ż🤬dów w imieniu Polaków za błędy i wypaczenia komunizmu, którego zrealizować się Ż🤬dom niestety nie udało.
Obowiązkowym prezentem z okazji ślubu, chrztu, pogrzebu i innych uroczystości rodzinnych o charakterze religijnym jest portret Ż🤬da liczącego pieniądze, gwarantujący powodzenie finansowe u obdarowanego, a być może i u artysty zajmującego się masową produkcją tych talizmanów.
To wszystko razem świadczy o olbrzymim antysemityzmie w kraju, w którym przecież brak jest Ż🤬dów.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-01-04, 12:00
Tak patrze na to i nie wydaje wam się (po konstrukcji twarzy) że oni nie są zbyt podobni do siebie? Pomijając gościa na pierwszym planie z uśmiechem

Może oni tak samo jak araby? Wiecie wszystko zostaje w rodzinie
Zgłoś
Konto usunięte 2018-01-04, 15:33 1
aaa ... no powiem szczerze dziwne obrzedy ale skoro tak maja to ich sprawa..
Zgłoś
botspam 2018-01-04, 15:37
nic mu będzie miał kask

podpis użytkownika

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
z3r0c00l1337 2018-01-04, 16:07 1
J🤬 ż🤬dów.
Zgłoś
htp 2018-01-04, 16:26 1
z3r0c00l1337 napisał/a:

J🤬 ż🤬dów.

Ja bym wolał Ż🤬dówkę, ale w dzisiejszych czasach nie wypada krytykować preferencji seksualnych.
Zgłoś
swistak1516 2018-01-04, 17:09 123
Zgłoś
~Velture 2018-01-04, 18:00 4
nowynick napisał/a:

Ilu znacie ż🤬dów? Ale tak osobiście a nie ze słyszenia że jakiś tam polityk to tak naprawdę Rubinstein i najlepiej by go do komory nie koryta...?

Chodziłem do liceum gdzie ponad 50% uczniów stanowili ż🤬dzi i to mi wystarczy.

Oczywiście znam paru normalnych ż🤬dów ale ci z liceum to po trupach do celu a ich najlepsza taktyka to sprowokować kogoś albo podp🤬lić aby się pozbyć konkurencji.

Cytat:

Ja osobiście jednego, poznałem kilka lat temu, zaproponował mi współpracę w handlu (...) Gość ma polskie imię a o nazwisko szczerze nigdy nie pytałem. Ostatnio jak odbierał ode mnie towar(...)

Co to k🤬a za handel gdzie nie wiesz jak nazywa się twój kontrahent?
Dragami handlowałeś czy fajkami bez akcyzy?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
mazga50 2018-01-04, 18:23
Nie ma to jak sprezentować wstrząs mózgu na bar micwę...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie