podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Wasi ulubieńcy
![]()
Ż🤬d ż🤬dowi ż🤬dem
Ilu znacie ż🤬dów?
Jednak, jako że Polska jest dziwacznym krajem, to mimo braku Ż🤬dów:
Drukuje się w niej gazety (przede wszystkim Wyborczą) w języku jidysz, subwencjonowane przez polskich podatników i przeznaczone dla nieistniejącego odbiorcy.
Powstają przedszkola i szkoły ż🤬dowskie, do których nie uczęszczają żadne dzieci, no bo niby skąd je wziąć.
Istnieją specjalne ż🤬dowskie telefony zaufania, pod które nikt nie dzwoni.
Odtwarza się ż🤬dowskie dzielnice miast, włącznie ze sklepikami, kawiarniami i restauracjami, które straszą pustkami.
Organizuje się konferencje, sympozja i zjazdy poświęcone tematyce ż🤬dowskiej, w których nikt nie bierze udziału.
Publikuje się liczne książki na tematy ż🤬dowskie, których nikt nie czyta.
Urządza się muzea poświęcone historii Ż🤬dów, do których nikt nie chodzi.
Ż🤬dzi zajmują najwyższe stanowiska państwowe, ale nie jest w dobrym tonie mówienie o tym na głos.
Ż🤬dzi odzyskują swoje (i niekoniecznie swoje) mienie w myśl słów „wasze ulice, nasze kamienice Aj waj!”
Jedni Ż🤬dzi przepraszają innych Ż🤬dów w imieniu Polaków za błędy i wypaczenia komunizmu, którego zrealizować się Ż🤬dom niestety nie udało.
Obowiązkowym prezentem z okazji ślubu, chrztu, pogrzebu i innych uroczystości rodzinnych o charakterze religijnym jest portret Ż🤬da liczącego pieniądze, gwarantujący powodzenie finansowe u obdarowanego, a być może i u artysty zajmującego się masową produkcją tych talizmanów.
To wszystko razem świadczy o olbrzymim antysemityzmie w kraju, w którym przecież brak jest Ż🤬dów.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.J🤬 ż🤬dów.
Ilu znacie ż🤬dów? Ale tak osobiście a nie ze słyszenia że jakiś tam polityk to tak naprawdę Rubinstein i najlepiej by go do komory nie koryta...?
Ja osobiście jednego, poznałem kilka lat temu, zaproponował mi współpracę w handlu (...) Gość ma polskie imię a o nazwisko szczerze nigdy nie pytałem. Ostatnio jak odbierał ode mnie towar(...)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<