W końcu mają doświadczenie z gazem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to ładnie z ich strony że dzielą się doświadczeniami z gazem
konto usunięte
2023-08-07, 13:13
JPRDL, gdyby to miało miejsce w PL to żymianie obesraliby nas z każdej strony. Już widzę pierwszą stronę The Washington Post
żmij
2023-08-07, 13:15
Na gazie znają się chyba najlepiej na świecie.
Ale tani aktorzyna w czerwonym.
i powiedzcie że Hitler nie miał racji.
B R A W O
epicka tolerancja wyznaniowa
gaz łzawiący, myślałem chwilę że dymny ale łzawiący jednak. Dobrze że nie musztardowy albo cyklon B bo mogło być gorzej
oho covidianin, typowa reakcja baranka ktory zakladal maseczke i dawal pobierac sobie wymaz z nosa gdzie ponoc tak niebezpieczny wirus mogl sie rozprzestrzeniac nawet bąkiem z dupy
A gdzie się podziały lewary typu darek1234, Antypolak666 i Quassar. Może poszczekacie trochę na swoich panów z nieistniejącego państwa, czy może brak odwagi i tylko na Polaków szczekacie!
Idealne na przyklejone ekośmieci.