Nowy Sącz.
Nowy Sącz.
Danie pierwszeństwa pieszym było sposobem na eliminację nierozgarniętych jednostek.
Tramwaje też mają przywileje i pierwszeństwo gdzie na logikę nie powinny mieć, ale nikt tego nie kwestionuje. Wielkiego się przepuszcza. Pieszy stanie w miejscu, pojazd ma na to trochę miejsca potrzebne. Przepisy o pierwszeństwie dla pieszych wymyślili ludzie bez prawa jazdy.
Co ty debilu piszesz?
Byli w połowie przejścia, oczojebne znaki informujące o drodze dzieci do szkoły i ty niedojebie piszesz takie głupoty.
W normalnym kraju powinny być obowiązkowe, coroczne badania psychologiczne dla wszystkich kierowców. Wtedy przynajmniej połowa idiotów za kierownicą zostałaby wyeliminowana.
Co ty debilu piszesz?
Byli w połowie przejścia, oczojebne znaki informujące o drodze dzieci do szkoły i ty niedojebie piszesz takie głupoty.
W normalnym kraju powinny być obowiązkowe, coroczne badania psychologiczne dla wszystkich kierowców. Wtedy przynajmniej połowa idiotów za kierownicą zostałaby wyeliminowana.
Kiedyś pracowałem z siksą taką w hotelu. Przyszedł naćpany agresywny facet, a ta zaczęła mu pyskować i go bluzgać. Pytam ją, co wyprawia. Ona zadowolona, że gdyby ją uderzył, to dostałaby odszkodowanie. Mówię jej, że to odszkodowanie wzięliby raczej jej rodzice. Powodzenia i szczęścia na pasach oraz szerokiej drogi, żebyś mógł w pełni swoje pierwszeństwo wykorzystać.
Kiedyś pracowałem z siksą taką w hotelu. Przyszedł naćpany agresywny facet, a ta zaczęła mu pyskować i go bluzgać. Pytam ją, co wyprawia. Ona zadowolona, że gdyby ją uderzył, to dostałaby odszkodowanie. Mówię jej, że to odszkodowanie wzięliby raczej jej rodzice. Powodzenia i szczęścia na pasach oraz szerokiej drogi, żebyś mógł w pełni swoje pierwszeństwo wykorzystać.
Mam nadzieję że nie masz prawa jazdy i nie prowadzisz żadnego pojazdu.
Szkoda, że to nie twoje dzieci, dopiero byłby ubaw
Dziś tłumaczenie dzieciom jak przechodzić przez przejście dla pieszych to zaściankowość, dziś dzieci trzeba uczyć o gender i lgbtchojwieco. Nie ujmując winy kierowcy , oni również są sobie winni , w wieku powyżej 10 lat już trzeba używać mózgu.
Ja nie przeżywam tylko ty
Jakbyś nie przeżywał, to byś się nie zesrał
Co oni takiego złego zrobili? Oświeć mnie mistrzu.
Nawet obecne przepisy: "Nie zwalniają również pieszego z obowiązku zachowania szczególnej ostrożności podczas wchodzenia i przechodzenia przez jezdnię. W dalszym ciągu zabrania się pieszemu, wchodzenia na jezdnię bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych."
to też ostrzeżęnie dla pieszych, kto lubi swoje życie powinien zawsze się rozglądać...
Użytkownicy tego portalu, wychodząc z piwnicy, mają ovzy do okoła głowy
Ja nie przeżywam tylko ty
Co oni takiego złego zrobili? Oświeć mnie mistrzu.
Przecięli drogę półtora tonowemu pojazdowi który poruszał się z prędkością zagrażającą ich zdrowiu. To było złe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie