Wszyscy tu nieogarnięci, kierowca i dwie p🤬dy co mają zawsze pierwszeństwo i nie muszą się rozglądać. Włażą na przejście i zwalniają nie zwracając uwagi na to się wokół dzieje (a stać się może wszystko, kierowca może zasłabnąć, hamulce mogą nie zadziałać, słońce może oślepić i kierowca mógł ich nie widzieć). Widać, że nie zap🤬lał bo by z nich została mokra plama.
Nie ważne, że teraz ich muszą składać w szpitalu - ważne, że nikt im nie zabrał pierwszeństwa
po zielonej trawie pływają łabędzie
kto do wojska nie chce ten w Orzyszu będzie
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Grunt że ogarnęli coś na telefonie, serio niektórym ludziom to by się przydał absolutny zakaz telefonów.
Baronessa napisał/a:
Takich krów, co wchodzą na przejście bez patrzenia to nawet nie szkoda... Zimny browar dla butloszczocha za przetrącenie fagasów. A teraz zabrać mu prawko C+E, doj🤬 z 10 tysi kary i niech wyp🤬ala na budowę j🤬 za psi grosz... Kara musi być!
Na budowie za psi grosz haha skad ty się urwałeś na budowie to teraz jak masz fach w ręku zarabiasz dwa z3.rwxy więcej niż ty w korpo łopaciaze bez zawodu zarabiają 6 tysiecy !!! Netto
esa
2025-04-11, 19:06
Kot-Jinx napisał/a:
Nie chciałbym być w skórze kierowcy. Dupy dał, że aż miło i będzie musiał beknąć.
chyba ,że jest wojskowym a żona w policji
[ Dodano: 2025-04-11, 19:09 ]
Karboksylator napisał/a:
po zielonej trawie pływają łabędzie
kto do wojska nie chce ten w Orzyszu będzie
ja pierdołę ile tu błędów
Widać, że to jakieś żule i ameby umysłowe. Szkoda kierowcy - zrobił wszystko prawidłowo.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Pierwszy warunek bezpieczeństwa to kontakt wzrokowy z kierowcą. Nie każdy ma taki instynkt samozachowawczy więc cytując klasyka "niech ginje!".
esa napisał/a:
chyba ,że jest wojskowym a żona w policji
ja pierdołę ile tu błędów
przyganiał kocioł garnkowi
poza tym wiersze nie muszą mieć znaków interpunkcyjnych ani nie muszą się z wielkiej litery. nic nie muszą, nie muszą mieć rymów itd
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Karboksylator napisał/a:
przyganiał kocioł garnkowi
poza tym wiersze nie muszą mieć znaków interpunkcyjnych ani nie muszą się z wielkiej litery. nic nie muszą, nie muszą mieć rymów itd
a to jest wiersz..nie wpadłem na to a "ł" wstawiłem bo nie wiedziałem czy "l" przejdzie
@Pantilion: bardzo dobrze robią ja też tak robię