AdamK90 napisał/a:
Chciałem poczekać do dwudziestu, wtedy miałbyś więcej do napisania, ale mówię i tak nic więcej produktywnego nie wymiślisz przez dodatkowe 5min, więc mówię 15 min ci wystarczy, żebyś się ujawnił i spocił swoje szare komórki nad tym wywodem.
Lepiej spocić odrobinę szare komórki niż nie mieć ich wcale jak twoje AI xd Trzymaj się Adam, ja spadam, bo z frajerami nie gadam i kij w oko Ci wkładam xd
Klaszcze jak do foczki
podpis użytkownika
Robić,albo nie robić.Nie próbować.
Takie zrzucali alianci na u-booty w trakcie II wojny światowej.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
RedBlueManieK napisał/a:
Lepiej spocić odrobinę szare komórki niż nie mieć ich wcale jak twoje AI xd Trzymaj się Adam, ja spadam, bo z frajerami nie gadam i kij w oko Ci wkładam xd
Leć "RedBlueManiek" mamuci Maniek. A trzymał się nie będę bo Frajer to musiał Cie robić, skoro zachciało Ci się otworzyć, tak zbędna konwersacje. Dlatego dalej nie będę dyskutował z debilem, bo sprowadzisz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczczeniem a egzystujesz w brodziku intelektualnym.
Ps- A kija zostaw dla siebie i wsadz sobie w D...e, bo tam Ci się przyda, aby osiągnąć satysfakcję odpisujac w następnym kompetarzu komukolwiek.
Baronesso! Widzę, że przeżyłeś ten weekend!
Ulżyło mi...
Dziękujemy za filmik ❤️
Ulżyło mi...
Dziękujemy za filmik ❤️
k🤬a, jeden z żałośniejszych fejków, jakie widziałem w życiu.
wyp🤬olcie to, zanim ktoś skopiuje.
xD
wyp🤬olcie to, zanim ktoś skopiuje.
xD
Chłop nie miał wyjścia. Albo zginąć od skoku albo od powiedzenia jej że jest za gruba.