powyżej/poniżej 6?
Wymagany angielski podstawowy.
Od 0:05 nie zniechęcać się tym pedałkiem na początku.
A wy? Zapraszam do dyskusji
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-11, 23:58
konto usunięte
2012-12-12, 0:00
DarthV napisał/a:
A ja miałem jedną (obecnie jest moją żoną) i dobrze mi z tym.
MIAŁEM, widzicie?
Pobrali się i tyle z seksu
DarthV napisał/a:
Nam też
konto usunięte
2012-12-12, 0:06
to naturalna kolej rzeczy, że faceci dymają więcej niż kobiety. Każdy facet w swoich oczach jest samcem alfa i jego rolą jest zapłodnienie jak największej ilości kobiet. w obecnych czasach nie zależy nam tak bardzo na samym zapładnianiu, ale akt kopulacji pozostał. To normalka, a ludzie robią z tego nie wiadomo jakie halo.
Poza tym seks to sama przyjemność, a przez sypianie z różnymi osobami poznajemy swoje upodobania i możemy określić co nam się podoba, a co nie. Oczywiście nikomu swoich poglądów nie wmuszę, ale chciałabym, żeby ludzie byli bardziej wyrozumiali wobec siebie i umieli poszanować czyiś wybór zamiast go linczować bo to r🤬acz albo dupodajka. Jak ktoś ma hobby to niech je uprawia. A seks to bardzo miłe hobby.
@josiesparks Faceci dymają więcej niż kobiety? Chyba że pieprzą się między sobą... Gadasz bzdury. Gdyby Ci dziewczyna nie dała to byś nie dymał.
DarthV napisał/a:
Zajebiście Tobie zazdroszczę...
DarthV napisał/a:
I trafiłeś na właściwą, miast r🤬ać jakieś ścierwo i się ekscytować, jestem pełen podziwu i zaiste gratki.
Więszkość musi dorosnąć do pewnego lvl.
ap ropo tego murzyna, to nie wydaje mi się żeby gw🤬ty się liczyły do tego pytania
Dobrze może i nie jestem macho, ale te 5 dziewczyn, kobiet z którymi spałem były tak wybitnie, prześlicznie, przepięknie piękne, że już dziś bym mógł umrzeć, uszczęśliwiony że spełniłem swoje marzenia. Co do jakości jak i czułości i długości orgazmu jak i zapachu i namiętności podczas stosunków seksualnych w moim krótkim mizernym życiu nie będę się wypowiadał. Jestem szczęśliwy chociaż teraźniejsza 5 kobieta z którą jestem i już zostanę jest na pozycji 3 i tak jestem szczęśliwy że Oi !!!
" DarthV
A ja miałem jedną (obecnie jest moją żoną) i dobrze mi z tym "
Każdego szkoda
DarthV napisał/a:
Każdego szkoda
konto usunięte
2012-12-12, 12:18
konto usunięte
2012-12-12, 12:33
ja bym mógł codziennie z inna ale nie chca