Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Z iloma kobietami spałeś
Qunda • 2012-12-11, 12:20
powyżej/poniżej 6?
Wymagany angielski podstawowy.
Od 0:05 nie zniechęcać się tym pedałkiem na początku.

A wy? Zapraszam do dyskusji
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-11, 23:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-12, 0:00 12
DarthV napisał/a:

A ja miałem jedną (obecnie jest moją żoną) i dobrze mi z tym.

MIAŁEM, widzicie?

Pobrali się i tyle z seksu
Zgłoś
Maxfarenthide 2012-12-12, 0:02 2
DarthV napisał/a:

Nam też
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-12, 0:06 3
to naturalna kolej rzeczy, że faceci dymają więcej niż kobiety. Każdy facet w swoich oczach jest samcem alfa i jego rolą jest zapłodnienie jak największej ilości kobiet. w obecnych czasach nie zależy nam tak bardzo na samym zapładnianiu, ale akt kopulacji pozostał. To normalka, a ludzie robią z tego nie wiadomo jakie halo.
Poza tym seks to sama przyjemność, a przez sypianie z różnymi osobami poznajemy swoje upodobania i możemy określić co nam się podoba, a co nie. Oczywiście nikomu swoich poglądów nie wmuszę, ale chciałabym, żeby ludzie byli bardziej wyrozumiali wobec siebie i umieli poszanować czyiś wybór zamiast go linczować bo to r🤬acz albo dupodajka. Jak ktoś ma hobby to niech je uprawia. A seks to bardzo miłe hobby.
Zgłoś
koolowsky 2012-12-12, 0:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rafao 2012-12-12, 0:42 2
@josiesparks Faceci dymają więcej niż kobiety? Chyba że pieprzą się między sobą... Gadasz bzdury. Gdyby Ci dziewczyna nie dała to byś nie dymał.
Zgłoś
!Timon 2012-12-12, 1:12
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-12-12, 3:11 1
DarthV napisał/a:

Zajebiście Tobie zazdroszczę...
Zgłoś
Darksaider 2012-12-12, 3:52 4
DarthV napisał/a:

I trafiłeś na właściwą, miast r🤬ać jakieś ścierwo i się ekscytować, jestem pełen podziwu i zaiste gratki.

Więszkość musi dorosnąć do pewnego lvl.
Zgłoś
snik0 2012-12-12, 6:59 3
ap ropo tego murzyna, to nie wydaje mi się żeby gw🤬ty się liczyły do tego pytania
Zgłoś
Massivee 2012-12-12, 7:58
Dobrze może i nie jestem macho, ale te 5 dziewczyn, kobiet z którymi spałem były tak wybitnie, prześlicznie, przepięknie piękne, że już dziś bym mógł umrzeć, uszczęśliwiony że spełniłem swoje marzenia. Co do jakości jak i czułości i długości orgazmu jak i zapachu i namiętności podczas stosunków seksualnych w moim krótkim mizernym życiu nie będę się wypowiadał. Jestem szczęśliwy chociaż teraźniejsza 5 kobieta z którą jestem i już zostanę jest na pozycji 3 i tak jestem szczęśliwy że Oi !!!
Zgłoś
jawamen 2012-12-12, 8:03
" DarthV
A ja miałem jedną (obecnie jest moją żoną) i dobrze mi z tym "

Każdego szkoda

DarthV napisał/a:

Każdego szkoda
Zgłoś
Pleso93 2012-12-12, 12:06 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-12, 12:18
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-12, 12:33
ja bym mógł codziennie z inna ale nie chca
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem