Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widze, ze ub-ecja nawet na sadistic.pl sie pojawia.
-kochanie, wyjdziemy gdzies dzisiaj?
-nie
-czemu? zmeczona jestes?
-nie
-chora?
-nie
-to czemu?
-bo nie <foch>
EDIT
P.S. ma ktos czas zrobic kompilacje, badz zbior filmikow na ktorych widac prowokacje? moze to otworzylo by oczy niektorym lewaka.
P.S. 2. anonymousm i TyTakTwierdzisz chyba specjalnie prowokuja klotnie albo sa totalnymi idiotami.

Już nie wiem co myśleć o społeczności sadistica. W jeden dzień stawiają xxx piw i komentarzy pod filmikami zachęcającymi do wzięcia udziału w MN, a na drugi dzień go krytykują. W jeden dzień mówią o tym jak to Rudy jest zły i należy zrobić rewolucję i wywieź ten cały gnój na 460 taczkach, a na drugi dzień krytykują , zdarzenie gdzie poleciało kilka rac i koszy na śmieci. Przecież gdyby ktoś z tej szanownej społeczności chciał zrobić małą rewoltę, to przypomnę, że do czegoś takiego jest potrzeba czegoś więcej niż race i kamienie. W jeden dzień wszyscy jadą na katolików, a na drugi wstawiają filmiki z TV Sram i jarają się Młodzieżą Wszechpolską.

Teraz, po Chicago Boys, których reprezentantem na polskę był Balcerowicz

Opowiedz jeszcze jakiś dowcip, z chęcią się pośmiejemy.
Pójdźmy dalej - przedstawicielem centrum im. Adama Smitha jest Piotr Ikonowicz.
dopłacamy do Uniii Europejskiej, bez której bylibyśmy w czarnej dupie
No bo dopłacamy. A czy bylibyśmy w czarnej dupie - to by tylko potwierdzało to, co mówiłem - jesteśmy marionetkowym państwem, które nie ma nic do powiedzenia w ważnych sprawach i nie potrafi samo o siebie zadbać.
Ale na szczęście, to nie Unia sprawiła, że nie jesteśmy w czarnej dupie. Ona natomiast sprawia, że dopiero będziemy.
przyszedł czas na pogłoski z Nowej Zelandii. Co to jest, debilu, nadwyżka, w gospodarce państowej? Wzrost PKB?
pl.wikipedia.org/wiki/Nadwy%C5%BCka_bud%C5%BCetowa
Nie chce mi się tłumaczyć, odsyłam cię do cioci wiki.
Wystarczyło pozwolić ci się rozpisać, by dostrzeb bezmiar twojej głupoty. Adieu, mój książę, do następnego razu, kiedy będziesz nas oświecać.
To zabawne, mnie się jednak wydaje, że to ty dopuszczony do klawiatury dajesz się ponosić.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie