Konto usunięte
2017-03-17, 11:41
i to coś ma córkę jeszcze ... go gazu.
Ja jeszcze znalazłem coś takiego
podpis użytkownika
matko bosko kochano
tam co roku jest ktoś o tym nazwisku

to musi być porządny pro rodzinny dom
podpis użytkownika
SPD'97 Rodowici Gliwiczanie
Na fejsie zdjęć nie ma ale jeśli to ta Adrianna to słucha konkretnej muzy
podpis użytkownika
matko bosko kochano
a gdzie linki do wspomnianych filmików
K🤬a, patologia i pomyśleć że jakby Hitler wygrał wojnę to by takich ludzi się gazowało jako słabe jednostki niezdolne do rozpłodu.
Pies kolegi pyta o link do filmu.
Troll. Nie można w ten sposób pisać.
@up, Uwierz mi że można, są ludzie którzy w ten sposób piszą, ba! są nawet ludzie którzy nie potrafią ani pisać ani czytać i to w Polsce, ba! nawet w Holandii czy USA, są ludzie którzy się nie myją, nawet rąk po sraniu (z tego co mi kolega mówił to we Francji co drugi napotkany w publicznym kiblu w ekskluzywnej restauracji biały Francuz nie mył rąk po sraniu. Śmiać mi się chce jak widzę w TV nagonkę na polaków że srają do bidetów w Hiszpanii a na zachodzie nie jest lepiej, na przykład Szwedzi myją włosy tylko w sobotę, może nie wszyscy ale spora część, Poznaniacy kąpią się tylko raz w tygodniu (o dziwo też w sobotę, wzięło się to jeszcze z wczesnego średniowiecza kiedy ludzie myli się raz na dwa tygodnie a włosy raz na miesiąc, wikingowie najeżdżający zachód myli się aż raz w tygodniu razem z włosami a ludzie zaczęli po nich małpować, niestety niektóre kultury takie jak Poznaniacy czy Szwedzi dalej siedzą we wczesnym średniowieczu myjąc się raz na tydzień), żule w Rosji które nie płacą czynszu i im ogrzewanie wyłączają rozpalają ogniska w mieszkaniach w blokach, Niemcy pierdzą i bekają przy stole a Brytyjczycy niezależnie czy imigranci czy rodzimi biali są tak głupi że myślą że jajka rosną na drzewach.
Powie ktoś pewnie że to stereotypy ale nie, spotykałem się z takimi sytuacjami w Polsce nie jest tak strasznie jak tv mówi a zachód nie jest taki higieniczny. Oczywiście zarówno tam jak i u nas zanikają podobne praktyki czy raczej brak pewnych praktyk ale jednak istnieją u sporej części ludzi.
Nie wierzę, że to nie specjalnie...
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
ale dlaczego lubelskie? przeciez pisownia rodem ze slunska
Za takie braki w pisowni ojczystego języka, wszystko, co złe ją spotkało, spotkało ją zasłużenie.
Zgroza, jak można być takim niedojebem?