Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tratarara 2021-07-05, 18:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eMCeONe 2021-07-05, 18:20 3
Marcin360360 napisał/a:

500 plus powiadasz? 500 plus to odpowiedz na socjal ktory dają na zachodzie by ludzie przyjeżdżali do nich pracować i teraz np. Ukraincy czy bilorusini przyjeżdżają na nas pracować tak jak Polacy pracują na niemcow. Gdy jesteś tepy to lepiej nie mów o tym publicznie.

Szkoda, że nie wziąłeś pod uwagę, że u niemców rząd nie r🤬a tych ciężko pracujących tylko pozwala im na godne życie, a u nas godne życie mogą sobie zapewnić patusy używające fiuta jako fundamentu swojego interesu. Jebnij się w dekiel
Zgłoś
konto usunięte 2021-07-05, 18:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
stilltrillogf 2021-07-05, 18:31
Zgłoś
paranzaboy 2021-07-05, 18:35
wyciągnąć kabel od zasilacza i jeszcze natłuc szczyla po dupie.
Zgłoś
gacu37 2021-07-05, 19:02 1
intermag napisał/a:

Gdyby mi mój Syn powiedział ( zamknij sie) to żaden chirurg by mu ryja nie poskladal

Sam jeszcze jesteś dzieciak więc do syna ci daleko. Jak byś był nieco bardziej rozwinięty to wiedział byś że twoim zadaniem jest niedopuszczenie do momentu kiedy twoje dziecko powie ci "zamknij się". Ten film przedstawia typowa patologiczną polską rodzinę. Matka zaniedbana, z fają w mordzie wyzywającom dziecko i przeklinającom bo się zdenerwowała. I dzieciak bez wychowania, który nie słucha się rodziców i potrafi odpowiedzieć "zamknij się".
Zgłoś
fabiothethird 2021-07-05, 19:23 2
Zgłoś
Crouchu 2021-07-05, 19:53 1
Zgłoś
ZajętyPelikan 2021-07-05, 21:21
Zgłoś
bubek90 2021-07-05, 21:50
I dokładnie taka dla mnie była moja matka. Teraz jest dla mnie nikim i zdechnie rura na starość sama…
Zgłoś
Sebuś 2021-07-05, 22:43
Zgłoś
Rovalowy 2021-07-05, 23:10
Cała rodzina razem z gówniakiem do utylizacji, niedaleko pada jabłko od jabłoni.

Zgłoś
blokern 2021-07-05, 23:36
Zgłoś
rybsony 2021-07-06, 0:44
Mały z🤬b do wora. Wór do jeziora
Zgłoś
konto usunięte 2021-07-06, 4:23
zesraliście się pod tym postem głosząc swoje opinię o prywatę obcych ludzi, na którą nie macie żadnego wpływu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem