podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Nie dawajcie tyle pif wyj🤬emu na poligonie bo chłopak do majówki nie wytrzeźwieje
Nu da, nie miałczat lewacka p🤬do . Ruki pa szwam!!!
Nu da, nie miałczat lewacka p*zdo . Ruki pa szwam!!!
Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...
A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.
Na c🤬j ja się pytam ? 0.o
A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną sp🤬oline mniej na tym portalu.
Miałem takie do oglądania TVN ale się wypaliły po jednym wydaniu faktów.
Miałem takie do oglądania TVN ale się wypaliły po jednym wydaniu faktów.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...
A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.
Na c🤬j ja się pytam ? 0.o
A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną sp🤬oline mniej na tym portalu.
naprawde ? porównujesz narracje TVPis z TVNem ?
skoro nie dostrzegasz ostrej dewiacji, to pozostaje
nie wiem? współczuć, albo zasłonic kurtyną milczenia...
A ja tylko ocenie obie telewizję przez pryzmat 2 spraw.
TVN żydom zapłacić odszkodowania za WW2, od Niemców się o nic nie upominać bo "popsujemy relacje"
TVP żydom nie płacić odszkodowań bo im się nie należą, od Niemców domagać się reparacji za WW2 bo wywieźli wszystko co sie dało i wymordowali ilu się dalo