Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zerwikaptur 2020-02-07, 19:33
Wydupcac z polityka
Do tego z wiocha pl chyba prywatnej stronki mości schetyny
Zgłoś
grauper 2020-02-07, 19:44 4
Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...

A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.

Na c🤬j ja się pytam ? 0.o

A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną sp🤬oline mniej na tym portalu.
Zgłoś
p................6 2020-02-07, 20:09 1
Sverige napisał/a:

Nie dawajcie tyle pif wyj🤬emu na poligonie bo chłopak do majówki nie wytrzeźwieje

Nu da, nie miałczat lewacka p🤬do . Ruki pa szwam!!!
Zgłoś
S................e 2020-02-07, 21:02 2
poligon6 napisał/a:

Nu da, nie miałczat lewacka p🤬do . Ruki pa szwam!!!

A nie mówiłem
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2020-02-07, 21:11 2
poligon6 napisał/a:

Nu da, nie miałczat lewacka p*zdo . Ruki pa szwam!!!

Ty lepiej kozaka nie strugaj tylko opisz jak porty zasrywasz gdy ktoś cie na solo wyzwie - miękka kryptocioto
Zgłoś
focusek 2020-02-07, 21:55 1
Sram wam do ryja pisiory, lizcie dalej dupe c🤬lowi karakanowi
Zgłoś
t................i 2020-02-07, 21:59 2
Ooeeezzzuuu PIS, PO, PSL jeden wielki c🤬j mudżyński w waszych dupach, jestescie dymani przez kazda opcje polityczna, trzeba robic swoje i konsekwentnie olewac to szambo na wiejskiej
Zgłoś
Dzisiaj 2020-02-07, 23:57
~grauper napisał/a:

Ugh. Brakuje mi początków sadola kiedy był tutaj po prostu czysty rasizm, nietolerancja i robienie sobie jaj z niepełnosprawnych i całej reszty...
A teraz co nie spojrzę w komentarze to jakiś zjeb coś wspomni o PISie, PO, TVN, TVP, Biedroniu czy innym politycznym gównie.... Oczywiście w temacie który tego zupełnie i totalnie nie wymaga.
A co do obrazka / mema to gdyby twój stary użył chociaż by jednej było by jedną sp🤬oline mniej na tym portalu.

widzisz ? reaguj. Komentarze polityczne pod normalnym materialem sa zabronione
Zgłoś
habiTEK 2020-02-08, 2:03 1
poligon6 napisał/a:

Miałem takie do oglądania TVN ale się wypaliły po jednym wydaniu faktów.

naprawde ? porównujesz narracje TVPis z TVNem ?
skoro nie dostrzegasz ostrej dewiacji, to pozostaje
nie wiem? współczuć, albo zasłonic kurtyną milczenia...
Zgłoś
dwakilo 2020-02-08, 5:06
poligon6 napisał/a:

Miałem takie do oglądania TVN ale się wypaliły po jednym wydaniu faktów.

Przybij piątkę z "ekscelencją" Martyniukiem.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Smokw 2020-02-08, 5:30
~grauper napisał/a:

Znak obecnych czasów. jesteśmy podzieleni na dwie strony. Nawet Ci neutralni ciągle spotykają się z agresją i nagabywaniem jednej ze stron. Sam napisałeś komentarz odnosząc się do obu stron. Obaj w tym momencie "karmimy" ten temat.

habiTEK napisał/a:

naprawde ? porównujesz narracje TVPis z TVNem ?
skoro nie dostrzegasz ostrej dewiacji, to pozostaje
nie wiem? współczuć, albo zasłonic kurtyną milczenia...

Gdzie on cokolwiek porównał? TVP może jedynie TVNowi podeszwy lizać jeśli chodzi o skuteczność propagandy. Ja wiem, że jest Ci ciężko to dostrzec, ale są manipulacje bardzo proste do zweryfikowania. TYLKO TRZEBA MYŚLEĆ.
Zgłoś
edmund 2020-02-08, 9:10
w TVP może i p🤬lą ale po POLSKU , za to w TVN p🤬lą ale też manipuląją robiąc biznes dla żydowsko amyrykańskiego koncernu,
tyle w temacie
Zgłoś
Gwardek 2020-06-22, 19:23
NataliaW napisał/a:

A ja tylko ocenie obie telewizję przez pryzmat 2 spraw.
TVN żydom zapłacić odszkodowania za WW2, od Niemców się o nic nie upominać bo "popsujemy relacje"
TVP żydom nie płacić odszkodowań bo im się nie należą, od Niemców domagać się reparacji za WW2 bo wywieźli wszystko co sie dało i wymordowali ilu się dalo

Żydom zapłacą pod stołem a tvpis słowem o tym nie wspomni a reparacje i tak są nie do ściągnięcia więc to tylko takie p🤬lenie dla pisuarów żeby myśleli, że w końcu dojebiemy niemcom. Gratulacje inteligencji typowego beneficjenta 500+.
Zgłoś