👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LegendarnyZiom napisał/a:
A co, Durexy w aptece są inne niż w Tesko?![]()
W TESCO czy innych supermarketach czy stacjach paliw leżą długo i nie są tak wytrzymałe, a w aptekach to są świeże... Kiedyś sam użyłem kondona, którego rok kilka miesięcy w portfelu trzymałem i się zrobił plastikowy...

A co do fotki, to bułki, kwiaty, wino i kondony rozumiem, ale jajka? :
Jedras992 napisał/a:
W TESCO czy innych supermarketach czy stacjach paliw leżą długo i nie są tak wytrzymałe, a w aptekach to są świeże... Kiedyś sam użyłem kondona, którego rok kilka miesięcy w portfelu trzymałem i się zrobił plastikowy...![]()
W takim razie po co jest data ważności? W marketach ludzie też kupują, więc nie wiem czemu niby miałyby tam leżeć nie wiadomo ile. Jak kupujesz wino w sklepie to i gumy od razu. Chyba nie będziesz specjalnie po to leciał do apteki. No chyba, że ktoś się wstydzi kupować gumy w sklepie bo i takie przypadki znam.

Jak dla mnie wino i prezerwatywy by w zupełności wystarczyły, po co przepłacać ^^.
w Tesco gumy po 87 groszy , po co się na Durexy wykosztować , jak kocha tak , że na wino i jajka wydaje 20 zł to dziecko też chętnie przyjmie .
@ zoomeek - nie, po prostu zapomniałem o gej gumie...
@ LegendarnyZiom - Data ważności na kondonach ni jest zbytnio przestrzegana... Co do wstydu, to w supermarkecie są kasy samoobsługowe, wiec można kupić bez problemu, a w aptece często kolejka... Zresztą kupowanie kondonów to nie wstyd, lepiej kupować, niż się wstydzić i wpaść... Widziałem kiedyś parkę małolatów i się licytowali, żeby kondony kupić, czują przypał a później 15 letnie matki są...

@ LegendarnyZiom - Data ważności na kondonach ni jest zbytnio przestrzegana... Co do wstydu, to w supermarkecie są kasy samoobsługowe, wiec można kupić bez problemu, a w aptece często kolejka... Zresztą kupowanie kondonów to nie wstyd, lepiej kupować, niż się wstydzić i wpaść... Widziałem kiedyś parkę małolatów i się licytowali, żeby kondony kupić, czują przypał a później 15 letnie matki są...
Jedras992 napisał/a:
A co do fotki, to bułki, kwiaty, wino i kondony rozumiem, ale jajka? :
żeby miał czym ją obrzucić, gdyby nie była wystarczająco dobra

Jedras992 napisał/a:
W TESCO czy innych supermarketach czy stacjach paliw leżą długo i nie są tak wytrzymałe
ja to bym się z tym nie zgodził... w supermarkecie czy na stacjach paliw schodzą dużo szybciej więc to tam są częstsze dostawy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie