Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cyrk 2016-09-22, 20:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2016-09-22, 21:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kacper_IK160P 2016-09-22, 23:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-22, 23:46
Zgłoś
Tassadar 2016-09-23, 0:05

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-23, 0:56 1
waloos napisał/a:

Ktoś mi wytłumaczy ten dowcip, bo go za bardzo nie kumam i chciałbym wiedzieć za co nie dałem piwa?

Chodzi o to, że komuniści krzyczą na innych, że tamci są postkomunistami, żeby odsunąć od siebie podejrzenia. Głupi naród im wierzy a my mamy teraz naczelnego obrońce Solidarności - Piotrowicza, czy więźnia politycznego Jarosława, już nie będę wspominał o nierosyjskim agentem Antonim. Jakbym nie był Polakiem, to bym się z tego śmiał, a tak to po prostu mi smutno.
Zgłoś
croco6666 2016-09-23, 17:10
w pontony tak trafiac
Zgłoś
hundzik 2016-09-30, 21:45
to ja cos od siebie też dodam
dlaczego słowo "komuna" itp działa na was jak płachta na byka? chyba nie powinno być tak że ocenia sie ustrój polityczny sam w sobie (bo nie ma idealnego ustroju, nawet demokracja nie jest idealna dla spoleczeństwa, które do niej nie dojrzało) tylko pojedyncze jednostki które sa decydentami? A skoro mowimy o komunizmie to zapomnijmy ze slowo <jednostka> istnieje.
P.S. Tak poza tym to zdaje sie ze ktos tu pomylil komunizm z socrealizmem
Zgłoś
Cyrk 2016-10-05, 21:54
@up Jak 'ustrój polityczny sam w sobie' jest odpowiedzialny za miliony morderstw w wielu krajach to cos tam już o nim można powiedzieć...
Zgłoś
hundzik 2017-05-04, 20:16
@up
ustrój sam w sobie, jako idea nie jest odpowiedzialny ani za dobro, ani za zło. Odpowiedzialni są ludzie. Wiadomo, dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem