Ortodoksyjni ż__zi bawili się na statku tańcząc i śpiewając. Kapitan przerwał to i powiedział, że przez 25 lat jego kariery łódź nigdy nie bujała się tak bardzo i nie było tak głośno.
Imprezowicze omylnie uznali to za komplement i zaczęli skandować...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kapitan się wk🤬ił od tego stężonego smrodu
NataliaW napisał/a:
Poczytajcie artykuły o tym jak oni się w hotelach w Polsce zachowuja, ta młodzież z Izraela co odwiedza Auschwitz.
To bydło gorsze od arabów i murzynów
To jest po prostu ż__ostwo
Szkoda ze nie wyj🤬 wszystkich pejsatych za burte
konto usunięte
2020-08-08, 7:37
bydła nie lubi się na całym świecie i nie chodzi o wyznanie, ale
oni zaraz uznają op🤬l kapitana za prześladowanie
Raz podobne ścierwo pogoniłem w hotelu w Szklarskiej Porębie. Spać się nie dało, druga w nocy a Ci jakieś śpiewy, wychodzenie z pokoju trzaskając drzwiami, bieganie po holu, śmiechy, krzyki i generalnie niezbyt cicho.
Sunday napisał/a:
Ż__owska wycieczka
Prawdziwi Ż__zi są przez tych złodziejaszków zabijani w Palestynie. To są podrabiańce, co sobie przywłaszczyli cudzą własność.
Ortodoksyjni Ż__zi na bodajże 16 urodziny mają tradycję że muszą się naj🤬 jak świnie i przez jedną noc robić wszystkie głupstwa i szaleństwa na jakie mają ochotę bo potem zaczynają życie cnotliwego i porządnego ortodoksa, dlatego właśnie większość hoteli w PL nie przyjmuje rezerwacji od grup Ż__ów w wieku mniejszym niż 18 lat bo oznacza to nieprzespaną noc dla całego hotelu, mnóstwo skarg i rozj🤬ie wszystkiego co ma jakąś wartość w pokoju
bloodwar napisał/a:
Ortodoksyjni Ż__zi na bodajże 16 urodziny mają tradycję że muszą się naj🤬 jak świnie i przez jedną noc robić wszystkie głupstwa i szaleństwa na jakie mają ochotę bo potem zaczynają życie cnotliwego i porządnego ortodoksa, dlatego właśnie większość hoteli w PL nie przyjmuje rezerwacji od grup Ż__ów w wieku mniejszym niż 18 lat bo oznacza to nieprzespaną noc dla całego hotelu, mnóstwo skarg i rozj🤬ie wszystkiego co ma jakąś wartość w pokoju
nigdy nie słyszałem o tym, jakieś źródło? Bardziej to brzmi jak amerykańska sweet 16.
konto usunięte
2020-08-09, 12:15
Pralpunkt napisał/a:
Naród wybrany... Ciekawe po co i do czego?
Wybrany żeby wk🤬iać innych. Ale tacy wyjątkowi nie są, bowiem jeszcze mamy cyganów i murzynów.