Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:13
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maczozxc 2014-09-04, 17:45
1:20 Mark Wahlberg?
Zgłoś
BigDaddyD 2014-09-04, 17:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kuba1233 2014-09-04, 17:47
bardziej czarny byc juz nie mozna
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-04, 17:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
imegas 2014-09-04, 17:57 1
Zgłoś
MauełuszTe 2014-09-04, 18:09
może się go brzydzą, bo jest czarny jednocześnie nie wiedząc, że mają ten sam kolor skóry?
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-04, 18:54
... i tylko niech się ktoś nie zgodzi że "ONI" (czarni bracia ?) są normalni!!! ...
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-04, 19:12
Przynajmniej zakupy za darmo można zrobić.
Zgłoś
Bluzg 2014-09-04, 19:14 1
Liberia - sztuczny kraj stworzony w zespół z hamburgerami, w którym byli niewolnicy zniewolili lokalną ludność. BAJKA!

@imegas Czytałem kiedyś książkę niestety umknął mi jej tytuł, w którym wspomniane było jak to w latach 90 hamerykańska fundacja z organizowała zbiórkę odzieży dla Afryki, zebrali wysłali na miejscu okazało się, że w paczkach były: buty narciarskie oraz narty, śpiwory i tym podobny sprzęt. Ktoś gdzieś przeczytał, że kraj do którego pomoc ma iść jest terenem górzystym więc wysłali sprzęt odpowiedni do potrzeb.

Po za tym czym wspomniałeś Afryka robi niestety (jako dziki kontynent) jako zsyp wszelakich śmieci nigdzie nie chcianych.

@fenyloetyloamina amerykańce jak i zapewne ruskie trzymają w swoich laboratoriach ebolę i inne zjadliwe gówna więc 1 murzyn w tą czy w tamtą naprawdę nie zmienia wiele. Zwłaszcza, że jako obiekt badań ma dość krótki termin ważności.

Przypomniał mi się dowcip:
Czym się różni dziecko w Etiopii od parasola?
- Parasol rozkłada się tylko na deszczu.
Zgłoś
Nikodem1 2014-09-04, 19:20
To się bankowo rozniesie. Nie da się bydła opanować.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-04, 19:23
uga buga
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem