👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hah jakie poruszenie wśród studenciaków na jm
Jak ktoś jest za słaby to idzie na jakieś jm czy wykopy. Sadol nie dla wszystkich!

porażająca głupota JMwych yntelygentów. 0 dystansu do świata i srają jakby im matki zabili.

Kto by pomyślał, że wywoła to taki ból dupy u ludzi z joe. Najlepszy komentarz też dobry, nie mogą przeżyć sformułowania "nieuzasadniona medycznie amputacja". Ciekawe czy jak pójdę usunąć sobie pieprzyki (bo one niby zwiększają ryzyko raka skóry w tamtych miejscach) i ich o tym poinformuję to też będą piali z zachwytu jaki jestem cudowny i odważny, tak jak to robią z tą laską.
Ale lokalne gamonie i okrutne lemingi tam przesiadują, czarny humor to czarny humor. No ale poziom żartu i dystansu do świata na joemonsterze maleje proporcjonalnie co najmniej od 3 lat do poziomu ludzi którzy tam przesiadują.

podpis użytkownika

To moj pierwszy komentarz i chciałbym wszystkich sadoli. Do tej pory tylko przeglądałem sadistica ale juz zdązyłem zapoznać sie z hardem jak rownież sucharami Bong mana. Dla Ciebie bloodwar wielki szacunek, bo mimo ze inni nie będą pamiętali kim był ten artysta, którego żart tak wszystkich bawi to my sadole zapamiętamy. No mój pierwszy komentarz za soba teraz czas na pierwszy filmik. Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie