Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wybrałbym psa chociaż ich też nie lubię
albo średnia wieku ludzi trutaj to max 13 lat albo są tu w większości osoby niepełnosprawne umysłowo
Nie określaj użytkowników i portalu po wypowiedzi jednego chorego psychicznie kolesia. poligon6 to niestety ewenement, przypadek beznadziejny.

To jest k🤬a sadistic? Liczyłem,że albo owczarek ja zapnie,albo chociaż zje gówno pchlarza
A dostałeś płacz sadolowych p🤬deczek, patrz dwa wyżej. przyjdą tacy wielbiciele psich odbytów i wylewają swoje żale bo im "pieski obrażajom".

Boze jaki chlew! Więcej tego nie miała?
Zawsze jak wchodzisz do domu idioty co trzyma zwierzeta w domu czujesz ten słodkawy odór. Jebie sierscią i psim odbytem.
Potem mozna się ubabrać w plwocinie która te durne pchlarze zostawiają, oraz kłakach.
Sami właściciele to też smierdzące typy, pies ich liże po mordzie kiedy wczesniej lizał sobie dupsko i genitalia. Oczywiście sami nie czuja tego smrodu bo przywykli, tak jak bezdoomny do swojego odoru. O dziwo najwiecej tych debili jest w miastach, nawet tam gdzie maja dom z ogrodem pozwalaja pchlarzom latac po mieszkaniu, jak w XIX wiecznej kurnej chacie.
Akurat tu masz rację. Mam mieszkanie w wieżowcu i na szczęście na moim piętrze nikt nie ma psa ale jak winda stanie na prawie każdym innym to czuć ten fetor. K🤬a do tego doliczyć 60 letniego pierdziela na rencie palącego popularne w mieszkaniu i jakieś popłuczyny w garze gotowane przez jego babę + kapcie i buty przed drzwiami i jest komplet, chce się wyj🤬 z tej windy jak najszybciej ale nie ma dokąd.
Najlepsi są tacy co mieszkają w tak sterylnych warunkach że mają alergię na wszystko, łącznie z mydłem;)
Osobiście uważam że posiadanie dużego psa ma same plusy.
W kraju gdzie nie ma dostępu do broni i taki kajtek z filmiku trochę by pomógł.
Pełno też tu Nie homo sapiens

Zawsze jak wchodzisz do domu idioty co trzyma zwierzeta w domu czujesz ten słodkawy odór. Jebie sierscią i psim odbytem.
Potem mozna się ubabrać w plwocinie która te durne pchlarze zostawiają, oraz kłakach.
Sami właściciele to też smierdzące typy, pies ich liże po mordzie kiedy wczesniej lizał sobie dupsko i genitalia. Oczywiście sami nie czuja tego smrodu bo przywykli, tak jak bezdoomny do swojego odoru. O dziwo najwiecej tych debili jest w miastach, nawet tam gdzie maja dom z ogrodem pozwalaja pchlarzom latac po mieszkaniu, jak w XIX wiecznej kurnej chacie.
Świnia jest czystszym zwierzęciem niż połowa użytkowników internetu... A od Ciebie jeszcze mądrzejsza...

Świnia jest czystszym zwierzęciem niż połowa użytkowników internetu... A od Ciebie jeszcze mądrzejsza...
A co kapiesz się ze swoja świnia?
Pierwsza oznaka z🤬baństwa umysłowego - mówienie o sobie "mama" czy "tata" w odniesieniu do zwierzaka, od razu wiadomo, że mamy doczynienia kimś niespełnionym życiowo, uzupełniającym luki zwierzętami (syndrom mogliego).
Drugą oznaką jest bezczynność i radość gdy coś sra ci pod nosem - ewidentny dowód na to, że ten humanoid uwielbia smak i zapach gówna.
Trzecią oznaką jest dalsza bezczynność postfactum - widać, że to gówno będzie na podwieczorek.
Ohydne.
A ten znowu swoje. Jakiś fetyszyk co do tych psów masz? Gdzie temat o psach tam poligon ze swoimi wypocinami.
A ten znowu swoje. Jakiś fetyszyk co do tych psów masz? Gdzie temat o psach tam poligon ze swoimi wypocinami.
Pewnie pies go j🤬
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie