Witam was po zakończeniu kary- bana wychowawczego. Czasu tego nie zmarnowałem -pojechałem odpocząć w towarzystwie rodziny. Specjalnie dla was materiał z tego wypadu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
Witam was po zakończeniu kary- bana wychowawczego. Czasu tego nie zmarnowałem -pojechałem odpocząć w towarzystwie rodziny. Specjalnie dla was materiał z tego wypadu.
JoSeed napisał/a:
Hmm. Zastanawia mnie, jak te kobiety cokolwiek widzą przez te szmaty na gębie... 🤔
Generalnie to chyba Ż__ówki twarzy nie zakrywają?
Gdyby nie oświecenie i odwrót od fundamentalizmu religijnego też chodziłabyś w takich łachmanach, nic nie widząc, prowadzona na sznurku przez swojego chłopa.
JoSeed napisał/a:
Hmm. Zastanawia mnie, jak te kobiety cokolwiek widzą przez te szmaty na gębie... 🤔
Generalnie to chyba Ż__ówki twarzy nie zakrywają?
Ż__ówki nie nosiły szmat na gębie, to nowa moda zwalczana przez niektórych rabinów
Shaolin_Majster napisał/a:
Witaj z powrotem Synu umiłowany!😈
Przynieście szybko najlepszą szatę i ubierzcie go; dajcie mu też pierścień na rękę i sandały na nogi! Przyprowadźcie utuczone cielę i zabijcie: będziemy ucztować i bawić się, ponieważ ten mój syn był umarły, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się
Aj waj majster!
[ Dodano 2025-04-23, 22:23 ]
vladok napisał/a:
Elegancko, widać że kamera Cię lubi😜👍🏻
To był wspaniały rodzinny czas. Wszyscy pytali co tam na sadolu słychać.
Manolito666 napisał/a:
A za co Ci przywalił bana?
Nie chciał mu obciągnąć
Driver19cm napisał/a:
Nie chciał mu obciągnąć
Bo nie chciał naciągnąć
htp napisał/a:
Podobno Ż__ jest królem Polski.
Niestety to prawda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie