👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KapitanStuleja napisał/a:
Racja. W zamian obowiązkowo wprowadzić pedalstwo w każdej formie, aborcję dla dzieczynek od 10 roku życia i eutanazję ma życzenie( dla każdego podwójnie).
Idź do polityki. Oskarki i Julki będą na Ciebie głosować.
Nie no lepiej zdepenalizować gw🤬ty, ewentualnie karać je jak w tzw. ,,biblii" czyli ,,zmusić" gw🤬ciciela do małżeństwa ze zgw🤬coną kobietą z którą nigdy nie będzie mógł wziąć rozwodu, przywrócić niewolnictwo oraz możliwość brania młodych dziewczynek jako niewolnic seksualnych. Do tego wprowadzić obligatoryjne karanie śmiercią wszystkich nie wyznających jedynej słusznej wiary i religii. Nadajesz się do polityki lepiej od niego. Prawilne sebastianki i karynki zrobią sobie z ciebie nowego idola. Na miarę memtzena czy brunatnego krzysia. A i nik masz w sumie bardzo pasujacy do twojego potencjalnego elektoratu.

Jakim cudem stuleja ma tyle piw???? widzę większości sadistica podoba się program pedalstwa i pedofilii. normalni ludzie nie muszą zastępować posranych religii inymi zboczeniami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie