Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:11
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sensualna 2019-06-25, 19:06
myślę tak samo jak Hitler
Zgłoś
Rozjebie 2019-06-25, 19:33 1
tomek2302 napisał/a:

Która wersja się Wam bardziej podoba?

Obydwa to dno.
Polecam utwór zespołu Honor - Urodzony białym (Nie mogę wkleić linka, bo nie ma tego na youtube, ale wystarczy wpisać w google)
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-25, 20:16 1
Na szczęście nie muszę myśleć, tylko coś tam wiem. A co wiem? No wiem na przykład o czterech przypadkach pamiątek rodzinnych, które zostawili moim krewnym lub znajomym Ż__zi i w każdym przypadku w różnych odstępach czasu po wojnie następowały szeroko zakrojone poszukiwania właścicieli, żeby im te przedmioty z wielkim namaszczeniem zwrócić.

Ciekawe, czy Niemcy robili tak samo.
Zgłoś
tomasz220289 2019-06-25, 20:42 1
kazdemu po taczce gruzu i arivederczi.
Zgłoś
drukarka666 2019-06-25, 20:51 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-25, 21:01 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krathen 2019-06-25, 21:12
niech pala wroty
Zgłoś
Hrodgar 2019-06-25, 21:34 3
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-25, 22:24 1
Proszę Ż__ów, my Polacy wszyscy doskonale wiemy, gdzie są wasze zguby, których nie zabraliście podczas emigracji (ucieczki). Mianowicieje, znajdują się w Sejmie i Senacie przy ul. Wiejskiej w Warszawie , a pozostale zguby porozrzucane są po innych państwowych instytucjach, urzędach, sądach i telewizji-dla ułatwienia podpowiemy wam, że z regóły piastuja one ważne i wysokie stanowiska. Zabierzcie je wraz z sobą w p🤬du z naszego Kraju, a My będziemy dozgonnie wdzięczni...
Zgłoś
eMCeONe 2019-06-25, 22:31 1
Chcieli mieć pożywkę na odzewy antysemickie a zrobili film prywatny. Rozprzestrzeńcie to ludziki to im się skala rozdupi i wypieprzą ten film szybciej niż go wstawili.
Zgłoś
madufo 2019-06-25, 22:46
Panowie proszę was o przemyślane komentarze. Ż__owska fundacja zwana ośrodkiem monitorowania zachowań który wszyscy znamy zapewne lada moment wrzuci wnioski do prokuratury więc o ile nie macie i nie ogarniacie tora to proszę o komentarze, które nie dadzą im pretekstu.
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2019-06-25, 22:51
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-25, 22:52
Zgłoś
maveric666 2019-06-25, 22:58
Ż__zi kiedy odpowiećie za zbrodnie na narodzie Polskim
Zgłoś
hardowski 2019-06-25, 23:03 3
Łączymy zagładę z przyszłością...

Like wtf?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem