Takie kwiatki na JewTube.
Ciekawa sprawa bo filmik nie jest publiczny a odnoszę wrażenie, ze chodzi tylko o wywołanie "antysemickich" komentarzy w jakimś celu
A co myśli o tym nasz sadolowy zespól ekspertów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślę tak samo jak Hitler
tomek2302 napisał/a:
Która wersja się Wam bardziej podoba?
Obydwa to dno.
Polecam utwór zespołu Honor - Urodzony białym (Nie mogę wkleić linka, bo nie ma tego na youtube, ale wystarczy wpisać w google)
konto usunięte
2019-06-25, 20:16
Na szczęście nie muszę myśleć, tylko coś tam wiem. A co wiem? No wiem na przykład o czterech przypadkach pamiątek rodzinnych, które zostawili moim krewnym lub znajomym Ż__zi i w każdym przypadku w różnych odstępach czasu po wojnie następowały szeroko zakrojone poszukiwania właścicieli, żeby im te przedmioty z wielkim namaszczeniem zwrócić.
Ciekawe, czy Niemcy robili tak samo.
kazdemu po taczce gruzu i arivederczi.
konto usunięte
2019-06-25, 21:01
konto usunięte
2019-06-25, 22:24
Proszę Ż__ów, my Polacy wszyscy doskonale wiemy, gdzie są wasze zguby, których nie zabraliście podczas emigracji (ucieczki). Mianowicieje, znajdują się w Sejmie i Senacie przy ul. Wiejskiej w Warszawie , a pozostale zguby porozrzucane są po innych państwowych instytucjach, urzędach, sądach i telewizji-dla ułatwienia podpowiemy wam, że z regóły piastuja one ważne i wysokie stanowiska. Zabierzcie je wraz z sobą w p🤬du z naszego Kraju, a My będziemy dozgonnie wdzięczni...
Chcieli mieć pożywkę na odzewy antysemickie a zrobili film prywatny. Rozprzestrzeńcie to ludziki to im się skala rozdupi i wypieprzą ten film szybciej niż go wstawili.
Panowie proszę was o przemyślane komentarze. Ż__owska fundacja zwana ośrodkiem monitorowania zachowań który wszyscy znamy zapewne lada moment wrzuci wnioski do prokuratury więc o ile nie macie i nie ogarniacie tora to proszę o komentarze, które nie dadzą im pretekstu.
konto usunięte
2019-06-25, 22:52
Ż__zi kiedy odpowiećie za zbrodnie na narodzie Polskim
Łączymy zagładę z przyszłością...
Like wtf?