Katalog Nakładów Rzeczowych mówi, że 100zł netto/mkw z materiałem. Gruntowanie plus x2 malowanie ręcznie.
pazuzu napisał/a:
Też mi się skojarzył z kaczynskim
Kaczyńskiego wszyscy znają- ciebie... hmm sam sobie odpowiedz przegrywie.

Ja raz sąsiadowi uszy w środku pomagałem markerem i go widziałem 20 minut żeby przeschło
pazuzu napisał/a:
Też mi się skojarzył z kaczynskim
mi się z Tuskiem skojarzył #PedofiliaObywatelska

avix213 napisał/a:
PedofiliaObywatelska
Ale jesteś, wybacz za wyrażenie, tępy. Komu chcesz zaimponować swoją głupotą?
Wiesz od czego przeciwny obóz zaczyna walkę z pedofilią w kościele?
- Od mszy świętej.
Dostrzegasz kuriozum?
Zastrzegam, że dla mnie wiejska to jeden wielki cyrk i wszyscy tam urzędujący, czy to z lewa, czy z prawa, to jedna banda oszołomów.
Serdecznie cię pozdrawiam, trybiku w machinie, której nigdy nie pojmiesz.
bobro napisał/a:
Mówicie, że kawał c🤬ja ale zobaczcie jak nak🤬ia ten j🤬y halogen z czujnikiem ruchu. Jeżeli typ mieszka po drugiej stronie ulicy i co chwile w nocy lampa 500W nap🤬la mu w okna, a sąsiad ma w p🤬dzie prośby o przestaeienie oświetlenia, to po jakimś czasie można się wk🤬ic i być zdesperowanym. Co innego oświetlenie przed domem, a co innego wk🤬ianie sąsiadów. Moim zdaniem nagrywający to kawał c🤬ja wykorzystujący w złej wierze jakąś lukę w przepisach.
Na szczęście w Polsce to podchodzi pod art. 144 K.c.. Zanieczyszczanie okolicznych nieruchomości (mieszkań) światłem lub świecenie ludziom (także w dzień) silnym źródłem światła w okna to także zakłócanie miru domowego.
I faktycznie, gościu oblał farbą ten halogen, a potem jakąś pianką(?) udekorował czujnik ruchu. Tak mi się wydaje.
smc napisał/a:
Ma typowo polskie rysy twarzy...
Twoja stara mi robi środy. Mówili chłopaki że jak pelikan
Za godzinę chcę widzieć deskoterapię tego pacjenta
Albo chociaż OKLEP DOBROSĄSIEDZKI
Albo chociaż OKLEP DOBROSĄSIEDZKI
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...