Kamery w samochodach montuje się też tak, by nagrywały to co dzieje się w środku. Dzięki temu możemy sobie zobaczyć jak "pracuje" złodziej okradający samochody.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Nikt nie wpadł na to, że to jest samochód pułapka ? Kto zostawia otwarty wóz z całym osprzętem na tylnim siedzeniu ? Nawet w TV kiedyś był taki program, złodziej musi się włamać, zabrać coś i uciec, tak by nie mógł się wymigać - łapanie na gorącym uczynku.
opec napisał/a:
Ta, jeżeli dałbyś zaprogramować swój pilot do ustrojstwa nieznajomego toś debil. Równie dobrze możesz mu dać swój klucz. Nie ma takich urządzeń o jakich była mowa, naoglądałeś się za dużo "60 sekund"
opec napisał/a:
potrafił z sygnału odczytać specjalny kod jaki jest radiowo wysyłany przez pilota aby otwierać bramy, drzwi garażowe.
Coś tam słyszałem o chińskich systemach, ale dla nowoczesnych nigdy nie widziałem więc jak dla mnie GÓWNO PRAWDA.
To był mój fach kiedys daaawno temu. Ale wszystko sie pozmieniało.
@Spartan78 Kce: Wszystko się pozmieniało? Masz na myśli elastyczność zwieracza po odsiadce?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie