👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

angeloparty napisał/a:
Linekk, na moje oko się produkujesz, i próbujesz "zachować twarz" .
Niezbyt, generalnie mam to gdzieś.

"Ta wiem. nagrywane krzeslem ogrodowym... bla bla bla"
p🤬lisz - całkiem elegancko nagrywane
p🤬lisz - całkiem elegancko nagrywane
chrap napisał/a:
Ta wiem. nagrywane krzeslem ogrodowym... bla bla bla
Wystarczy k🤬a napisać, że nagrywane telefonem, a nie do c🤬ja większość pisze, że kapciem, butem, deską do prasowania i wszystkim co tam jeszcze mają na stanie, to jest k🤬a tak poj🤬e jak te filmiki co wrzucacie, komuś nie odpowiada jakość to k🤬a nie ogląda
No chyba, że to rzeczywiście było nagrywane krzesłem, to wybacz moją uwagę
@Kirek09: Co najwyżej leżakiem, i to takim bez regulowanego oparcia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie