C🤬j wie o co im chodziło. Wyjechali z miejsca parkingowego i się doj🤬i do typa bo im się okres spóźniał.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Mi się wydaje że oni znali ludzi z tego samochodu bo od razu z parkingu za nimi wylecieli
W dzisiejszych czasach to ci żona dupy za darmo nie da he
W dzisiejszych czasach to ci żona dupy za darmo nie da he
BMW kupione za 500+ przez POPISowską patologię
Reasumpcja 500+ owszem było ale BMW pochodzi z wywłaszczenia pewnego Niemca i zostało poświęcone Przez Najświętszego Proboszcza w Nowej Hucie przy dźwięku maczet
Reasumpcja 500+ owszem było ale BMW pochodzi z wywłaszczenia pewnego Niemca i zostało poświęcone Przez Najświętszego Proboszcza w Nowej Hucie przy dźwięku maczet
No i kolejni co do robót ciężkich za wode i chleb sie zgłaszają. Bo tak sie powinno to skończyć. Ps. Swoja droga ktos jakas kamerke poleci na kokpit sensowna?
Cthulux napisał/a:
No i kolejni co do robót ciężkich za wode i chleb sie zgłaszają. Bo tak sie powinno to skończyć. Ps. Swoja droga ktos jakas kamerke poleci na kokpit sensowna?
Jak chcesz tanią, to Mivue C320, sam mam od 5 lat. W ogóle Mio to bardzo dobre kamerki, może nawet najlepsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie