Nie było gdyż to moja produkcja
hehe kolejny filmik propagandowy ogłupionego Narodu...
Nie umiesz normalnie odpowiedzieć to używasz wyzwisk zamiast argumentów? Nie fantazjuje tylko ukazuję prawdę jakkolwiek by nie było chociaż w 70%. Kto Ci powiedział, że jestem bojownikiem narodowym? Wyssane z palca argumenty też są dobre, prawda? Podejrzewam, że strasznie lubisz najbardziej zakłamany ustrój świata jaki kiedykolwiek był w historiiArgument wieku tak samo nietrafiony. Więc skoro ja nie mam prawa mówić o stanie wojennym i PRL-u to tak samo 70 letni historyk nie ma prawa mówić o czasach starożytnych, bo przecież ich nie przeżył.
Wiesz gdzie możesz sobie wsadzić tę swoją prawdę?
Tutaj:![]()
O, lubisz te "czerwone" zabawy? W sumie to taka cecha rozpoznawalna![]()
Czerwone zabawy? Przecież to w tych patriotycznych bandach zamawiających 5 piw są sami chłopcy, choć czasem zdarza się jakaś dziewczyna. "Męska przyjaźń i braterstwo". If you know what I mean.![]()
Gdyby nie Pan Jaruzelski to teraz byście kur*a tutaj nie pisali, by was nie było!
Dobrze, że wprowadził stan wojenny! Dlaczego? Ruscy już czekali pod Polską granicą...
Najlepiej kur*a nic nie wiedzieć, tylko pisać, że Jaruzel to i Jaruzel tamto! Potraficie tylko winnego zauważyć... ale taki kur*a nasz naród... znajdą " mięso armatnie " i po sprawie. Osądzają a nie wiedzą dlaczego ...