👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Caramon napisał/a:
Kiedyś się tak bawiliśmy z kumplami, że robiliśmy łapkę z kawałka kartonu, przyklejaliśmy do patyczka od szaszłyka i wbijaliśmy obok opalającej się na brzuchu laski. Parę godzin później "Jezu, jak ja to miśkowi wytłumaczę!"
Oczywiście patyczek podążał za słońcem żeby nie rozmazać konturu?
Wypad na podwórko bo za miesiąc wracasz do szkoły

@up Ty ślunska lepiej nie opuszczaj, bo ci się zawartość wungla w móniu zmniejszy i zaczniesz myśleć
Ślad ręki na tyłku nigdy nie wychodzi równo. Zdjęcia, na których laski mają równiusieńką łapkę na pośladku są albo photoshopowane, albo robione po naklejeniu kartki na tyłek. Ślady wychodziły okej, bo opalenie ciała w lipcu nie wymaga całego dnia, wręcz nie da się wytrzymać więcej niż 2h, a już w ciągu 1h można się spiec na raczka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie