Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
konto usunięte 2010-05-29, 15:24 16
@up

"samolot z fotografem" - zawsze noszę przy sobie
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 15:50 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 16:16
to nie benzyna tylko olej napędowy, jakby to była benzyna, ten typek skończyłby na hardzie
Zgłoś
kamil876 2010-05-29, 17:27
Wydaje mi się ze ekspolazja jest tylko wtedy kiedy kanister jest pod ciśnieniem :]. co innego opary- ale one sie paliły. więc chyba nic by mu sie nei stało.
Zgłoś
axtxn 2010-05-29, 18:18
Shady_7 napisał/a:

czemu oni palą flagę Nigerii ??

Zanim cos napizesz, sprawdz czy to prawda...
Mogl wbiec z tym do lasu.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 18:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Suka_Blyat 2010-05-29, 19:13 1
@kombajn~
Aaa to dlaczego jak wrzucić zapałkę do benzyny to ona mi gaśnie? Magia? A może mnie na stacji oszukali i sprzedali wodę? A może kurde to jakiś sen...
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 19:53
@axtxn

zanim coś napiszesz sprawdź czy poprzednik nie napisał błędnie specjalnie
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 19:56 1
@sklej
najwyraźniej nie wiesz o czym piszesz. Wrzuciłeś zapałkę do benzyny? Nie uwierzę. Weź kanister, idź na jakąś stację, podejdź do dystrybutora z 95 albo 98 albo jakimś firmowym specyfikiem, nalej, zapłać, idź do domu, ustaw kamerę i nagraj jak wrzucasz tę zapałkę.
Zgłoś
axtxn 2010-05-29, 20:40 2
Shady_7 napisał/a:

@axtxn

zanim coś napiszesz sprawdź czy poprzednik nie napisał błędnie specjalnie

Że niby miałem napisać do Ciebie, "przepraszam, czy specjalnie popełniłeś błąd żeby było śmieszniej?"

Ubaw po pachy.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 20:53
kombajnbizon napisał/a:

@sklej
najwyraźniej nie wiesz o czym piszesz. Wrzuciłeś zapałkę do benzyny? Nie uwierzę. Weź kanister, idź na jakąś stację, podejdź do dystrybutora z 95 albo 98 albo jakimś firmowym specyfikiem, nalej, zapłać, idź do domu, ustaw kamerę i nagraj jak wrzucasz tę zapałkę.

odsyłam do pojęcia: 'granica wybuchowości' (zarówno dolna, jak i górna)
Zgłoś
Suka_Blyat 2010-05-29, 21:08
Benzyna się zapali jeśli jest jej odpowiednie stężenie... A więc benzyna jako tak się nie zapali do tego potrzeba tlenu... Dla przykładu: aby napędzić samochód trza poruszyć tłoki, a do tego trza wybuchu w cylindrze... No więc żeby wybuch/ zapłon nastąpił paliwo czyly benzyna musi się wymieszać z tlenem i wtedy git... tak samo jest normalnie jak jest za duże stężenie benzyny to mozesz tam pochodnie wsadzić i zgaśnie ale jak sie opary zmieszają z tlenemw powietrzu do mamy ognie piekielne...
dziękuję i dobranoc
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 21:26
@axtxn

cieszy mnie że doceniasz mój humor, masz piwko
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 22:56
Fajnie mu to wyszło.

Różne zabawy z ogniem widziałam ale ta jest taka amatorska i pomysłowa.

Piwko ode mnie!
Zgłoś
777 2010-05-29, 23:51
Cytat:

Hm, ciekawe ciekawe.
Że jeszczce nikt nie wpadł na narysowanie tak płonącego penisa widocznego z lotu ptaka.

Lubie robić zdjęcia, jak będzie okazja to wrzyce coś w tym stylu (byle nie na harda :p)

PS.:
wystarczy zdalnie sterowany model z aparatem..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem