👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

sraki 1:0 dla mnie;p
a tak poza tym też bym se tak polatał ^^
a tak poza tym też bym se tak polatał ^^

piosenka
Tytuł: Walking in the air
wykonawca: do wyboru Najtfisz (nightwish) , albo Aled Jones
i chyba sobie takie coś zrobię
silnik 10kW parę przekładni i wyjebisty wirnik (ojciec wyspawa )
Tytuł: Walking in the air
wykonawca: do wyboru Najtfisz (nightwish) , albo Aled Jones
i chyba sobie takie coś zrobię

@luakszcyc1
cytat z Twojej wiki: "Tunel aerodynamiczny - podstawowe urządzenie badawcze aerodynamiki doświadczalnej lub symulator swobodnego spadania wykorzystywany przez skoczków spadochronowych do treningu."
Pozdro
cytat z Twojej wiki: "Tunel aerodynamiczny - podstawowe urządzenie badawcze aerodynamiki doświadczalnej lub symulator swobodnego spadania wykorzystywany przez skoczków spadochronowych do treningu."
Pozdro
@up. no wlasnie mowie ze gosc sam sobie plaskacze wali
chciał zabłysnąć. Zabłysnął

@up chyba "najtłisz", ale mniejsza, po anglikansku tez mozna sie dogadac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie