📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Obejrzałem do końca i nie było nawet finału na włosy. Nie rozumiem filmu.
krisman1981 napisał/a:
ten co to dodał chyba nie mial nigdy prawdziwego dziecinstwa co stary pieścił cię po jajkach żę cię to boli
![]()
pewnie mu matka kawał kotleta do pleców przywiązywała żeby chociaż pies się z nim chciał pobawić....

A co w tym sadystycznego? Dzieciakowi nic się nie dzieje, facet mu krzywdy nie robi. Co więcej, dzieciak nie protestuje, więc chyba to lubi. Zresztą, jakby wam rodzice powiedzieli, co wam robili gdy byliście srającymi w majty berbeciami, to byście się przerazili. No ale przecież dziecko najlepiej trzymać w sterylnym, obitym gąbką pomieszczeniu...

Nie wiem gdzie autor tematu był chowany ale mój starszy też mi tak robił jak byłem mały i jakoś żyje.
to wam powiem ze moj junior jakis dziwny jest. krece go w kocu, samolocik robie, napierdzielam beczki tak ze ledwo juz zipię, prawi rzygam z tego krecenia, stawiam go na ziemi a on rownotko jak po sznurku. i jeszcze woja 'jeszcze , jeszcze'

dokładnie jak byłem dzieciakiem to szalenstwa straszne odchodziły , polamany bylem pare razy zszwany tez czasami sie do domu wracvało to tylko zeby było widac cały czarny heh teraz jak patrze na te pedalskie dzieciaki chłopaków w obcisłych spodniach i ciotowatych sweterkach to zygac mi sie chce , a ta zabawa to nic szczególnego zaden hard core nie ma co z dupy strzelac pozdro od rocznika 1980

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie