Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Psilocke 2024-10-29, 18:12 3
Nome napisał/a:

to już nie te pokolenie, za stary już jesteś, ci to są dziadkami

No może i racja.
Późno odkryłem do czego pindol służy i tak głupio wyszło.

Nie mniej rozbraja mnie na łopatki jak widzę ludzi gdzieś w moim wieku jak obchodzą się z dziećmi jak z jajkiem.
Moja matka modliła się, jak przychodziły wakacje, żebym w całości do domu wrócił.
Sukcesem było jak nie przylazłem w zakrwawionych ciuchach.
Łapy, kolana, łokcie i kilka innych rzeczy mam poznaczone w bliznach ale każda ta blizna to jakaś historia.
A teraz to jakieś takie wszystko rozmemłane.
Dzieciak się jebnie w kolano to na sor lecą bo umiera.
Zgłoś
kulawiec 2024-10-30, 0:16 1
Nome napisał/a:

to już nie te pokolenie, za stary już jesteś, ci to są dziadkami

Zależy, aczkolwiek jak ostatnio byłem z synem na pionierce, to faktycznie dzieciaki mało się nie pozabijały młotkami, czy łopatą. Straszne p🤬dy teraz rosną, co pokolenie to większe kotlemoki. Tym niemniej, nadal część młodzieży chodzi na siłownię, drążki itp.
Zgłoś