📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Mora Nóż ze stali węglowej 206mm
Polecam nosić przy sobie. Tani i skuteczny.
Polecam nosić przy sobie. Tani i skuteczny.
Zawsze mnie zastanawiało jakby inni z naszego rodu odganiali takie duże niebezpieczne psy , ja tylko póki co mam w głowie co bym zrobił ale może to nie wystarczy , np ściskać za jaja ile tylko sił , wsadzać palce w oczy , próbować zrobić klina na jednej z nóg i ją złamać czy wykręcać , lub jakbym bronił swojego dziecka , może któryś z braci ma jakiś sprawdzony niezawodny sposób ?
Dobry sadol z psiaka, chcieli go strzelić z kija a ten się cieszy że mu patyka będą rzucać
chester1311 napisał/a:
Tak jak myślałem że rękami to sobie mogę tylko jaja pogłaskać ale swoje , pytam bo teochę tu już siedzę i coraz bardziej jestem przekonany do ostrego noża i gazu przy sobie , nawet jak idę na plac zabaw z dziećmi do samoobrony
gdy atakuje pies najważniejsza jest zimna krew, nie wykonywać gw🤬townych ruchów, mówić do psa spokojnym głosem, gonitwa, wrzaski tylko nakręcają psa, w większości ataki wyglądają jak ten tutaj, pies nie chce zabić tylko trochę poszarpać
Piesek chyba faktycznie pranka tylko robi. Jednym klapnięciem dzioba by mu nogę wyrwał, jakby chciał
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie