co dziwne, podobno zaatakował pies policyjny.( według opisu; 'police dog gets out of control and attacks the man")...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00
🔥
Szybka jazda we mgle
- teraz popularne
co dziwne, podobno zaatakował pies policyjny.( według opisu; 'police dog gets out of control and attacks the man")...
solltys napisał/a:
Jak można bronic tego śmierdzącego kundla? Obrońcy pchlarzy gorsi od motop🤬d.
Az dwa razy przejrzałem komentarze i nie ma ani słowa, które broni tego kundla. Masz schizofrenie?
A co do filmu - pies pewnie ma jakiś stopień upośledzenia umysłowego, zatem do uśpienia
nano50 napisał/a:
A my gardzimy tobą. Żałosny, przygłupi prostak.
Pozdrawiam serdecznie. Idź dalej zlizywać ślinę z mordy swojego pchlarza.
Hiper dziwne.
Pies wygląda jak w typie tosa inu, a wierzcie mi ten koleś nie powinien miec już twarzy po pierwszym ugryzieniu. Nie ma szans się bronić z takiej pozycji przed siła 60 kg a ma lekko drasnieta rękę. Coś jest nie tak z tym psem.
Pies wygląda jak w typie tosa inu, a wierzcie mi ten koleś nie powinien miec już twarzy po pierwszym ugryzieniu. Nie ma szans się bronić z takiej pozycji przed siła 60 kg a ma lekko drasnieta rękę. Coś jest nie tak z tym psem.
Hare napisał/a:
Hiper dziwne.
Mój pies też tak robi. Niby gryzie, ale nie zaciska szczęki na tyle żeby zrobić krzywdę. Dziwna sprawa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie