👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

BongMan jesteś psychologiem lub możesz dać odnośnik do jakiegoś psychologa, który tak uważa czy sam sobie to wymyśliłeś, że to z punktu widzenia psychologii jest nierealne?
pancerek napisał/a:
na 9gag.com zdemaskowali tego fake'a
![]()
9fags? Hahah, proszę Cię...
AntyPejs wbij sobie w googlach co uważają na ten temat psychologowie i biolodzy - jedni i drudzy od lat mówią że taka jest fizjologia człowieka - bo jakby nie patrzeć jesteśmy inteligentnymi ale w dalszym ciągu zwierzętami i podlegamy takim samym prawom jak reszta tego świata. Nie istnieje coś takiego jak związek doskonały, z biegiem czasu każdy może stać się toksyczny, a zwłaszcza wtedy gdy partnerzy trzymają się na smyczy obwołując się właścicielem drugiego. Nie należy też mieszać etyki w sprawy natury, bo natura była od zawsze a etykę stworzyliśmy sami.
artoftrolling.memebase.com/2012/06/19/internet-troll-oh-but-he-would/comments
saminsanity.blogspot.co.uk/2012/06/taelor-vega-and-johnny-heward-truth.html
imgur.com/r/funny/GxjIs
Fake, dziękuję, dobranoc.
A tak poza tym, nie dość, że kwejk, fejk to jeszcze przetłumaczone...
saminsanity.blogspot.co.uk/2012/06/taelor-vega-and-johnny-heward-truth.html
imgur.com/r/funny/GxjIs
Fake, dziękuję, dobranoc.
A tak poza tym, nie dość, że kwejk, fejk to jeszcze przetłumaczone...

Sytuacje oddaje żart:
dwóch przyjaciół pije sobie wódeczkę.
-Stasiu mój przyjacielu co Ci?zdrowie!
-A wiesz Zdzisku,szkoda gadać...
-Stachu mój brachu,jesteś moim najlepszym przyjacielem,znamy się 20 lat,powiedz druhowi o co chodzi.Zdrowie!
-wstydliwa sprawa...
-Komu jak nie swojemu przyjacielowi możesz powiedzieć o wstydliwych sprawach?zdrowie!
-kurcze bo widzisz...ja już 5 lat po ślubie a Kasia jak nie brała do buzi tak dalej nie bierze..
-bierze bierze Stasiu...zdrowie
dwóch przyjaciół pije sobie wódeczkę.
-Stasiu mój przyjacielu co Ci?zdrowie!
-A wiesz Zdzisku,szkoda gadać...
-Stachu mój brachu,jesteś moim najlepszym przyjacielem,znamy się 20 lat,powiedz druhowi o co chodzi.Zdrowie!
-wstydliwa sprawa...
-Komu jak nie swojemu przyjacielowi możesz powiedzieć o wstydliwych sprawach?zdrowie!
-kurcze bo widzisz...ja już 5 lat po ślubie a Kasia jak nie brała do buzi tak dalej nie bierze..
-bierze bierze Stasiu...zdrowie
Panowie polecam a propos tej sprawy obejrzeć polski film "Testosteron" sporo się można nauczyć, na przykład tego, że należy r🤬ać na lewo i prawo w co wlezie póki można
i nie przejmować się kobiecym gadaniem, one są takie same, a w niektórych przypadkach nawet gorsze. Cytat tam często powtarzany - "wszystkie one to bladzie są..."

AntyPejs napisał/a:
BongMan jesteś psychologiem lub możesz dać odnośnik do jakiegoś psychologa, który tak uważa czy sam sobie to wymyśliłeś, że to z punktu widzenia psychologii jest nierealne?
Za mało wiesz kolego na ten temat

@Do pana który pisał że trzeba wybierać brzydsze kobiety ale inteligentne.
Po 1. Mitem jest że te naprawdę ładne są głupie. Istnieją pustaki ale zarowno jako ladne kobiety jak i te mniej urodziwe.
Po 2. Podobno z ładnej miski się nie najesz, ale z brzydkiej nie będzie Ci się chciało jeść

BongMan,wiec zgodnie z twoja wypowiedzią,mogę domniemać ze nie pochodzisz z prawego łoża,albo i nie wiesz kim jest twój ojciec? bo przecież wszystkie się puszczają,prawda?
Ciekawe czy umieścił? Mógł mieć za słabą technologię i nie sprostać temu zadaniu.
lathiel napisał/a:
Nie należy też mieszać etyki w sprawy natury, bo natura była od zawsze a etykę stworzyliśmy sami.
Lepiej bym tego nie ujął. Masz browara

Zjuq napisał/a:
Po 2. Podobno z ładnej miski się nie najesz, ale z brzydkiej nie będzie Ci się chciało jeść
![]()
Znów posłużę się kawałem:
- Wolałbyś mieć piękną żonę, która będzie cię zdradzała czy brzydką ale wierną?
- A wolałbyś jeść tort z kolegami, czy gówno samemu?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie