Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zabawka dla dorosłych
K.U.M.I.X.O. • 2012-04-24, 20:31

zobaczcie sami jak można bawić się zabaweczką , która kosi na kawałki

podpis użytkownika

Każdy ma jakiegoś ASA w rękawie..
Zgłoś
MadDave 2012-04-24, 23:45
zajebiście by było mieć drugi kontroler , schować się w krzakach i sprawdzić refleks kacapa na nim samym ... heheheh szkoda tylko że to fejk

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
vanqisher 2012-04-24, 23:46
Myślę, że zanim ustawił by się do strzału, nie było by dużym problemem ściągnąć to z nieba celnie wycelowaną w wirnik flaszką...:]
Zgłoś
ans83[Ż] 2012-04-24, 23:49
niech mi ktoś jeszcze powie jak to jest ze za każdym razem jak ten rusek nie trafi to pocisk robi trochę kurzu, natomiast jak trafi to wyp🤬ala cel niczym bomba wodorowa???
Zgłoś
Dildowagins 2012-04-24, 23:58
Ja wiem, e to Rusek ale co to za chłop i skąd on to bierze.... sam chyba tego nie robi :]

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
se7en 2012-04-25, 0:30
ahh już nie mogłem się doczekać kolejnej dawki rosyjskiego akcentu w j. angielskim
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-25, 1:07
ans83[Ż] napisał/a:

niech mi ktoś jeszcze powie jak to jest ze za każdym razem jak ten rusek nie trafi to pocisk robi trochę kurzu, natomiast jak trafi to wyp🤬ala cel niczym bomba wodorowa???

W Hameryce mają dostęp do takich substancji które wybuchaja po trafieniu w nie Na swoim kanale na Yt pokazuje nawet w jakich proporcjach jakie są efekty. FPSRussia.
Zgłoś
cekin 2012-04-25, 1:24
Fake w c🤬j a wy łykacie ten jego bombowiec szturmowy jak małe pelikany.
Zgłoś
emilwkpg 2012-04-25, 1:38
wszystko fajnie do momentu gdy dron wleciał do auta i jebs .. ;( az mi sie płakać zachciało , widać siana ma nadmiar a mogł mi to dać
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-25, 8:33
zwykła zabawka sterowana z ipada + pomysł i dopieszczenie w after effects czy innego motion
Zgłoś
mcgvr 2012-04-25, 8:57 1
tajemnica smoleńska rozwiązana...
Zgłoś
zefel 2012-04-25, 11:49
GTA k🤬a
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-25, 12:51 1
FPSRussia. Born Kyle Myers May 5, 1986 (age 25) Georgia, USA to Amerykanin dlatego ma dostep do tylu zabawek
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-25, 22:19
Jak ja gram z kumplami w karty.. to zawsze mamy kanister z benzyna stole ...
Zgłoś
misiekzmarsa 2012-04-26, 11:58
hehehe spoko ale fake. Sztucznie się porusza. Nie ma możliwości kompensacji odrzutu więc by nim miotało. Pomyślcie, gdzie tam jest ammo i po drugie ten karabinek to sama lufa z taktycznym mocowaniem. Nie ma zamka a wiec nie ma możliwości strzału. Po trzecie wątpię by to urządzonko miało dosyć siły żeby unieść ciężar: swój, amunicji i karabinu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-26, 15:59
ru_ziolo napisał/a:

heheh dobry fake ....
kto sie nabral ten gimbus.

Chociazby jak to na stojaku jeszcze jest to nie widac gdzie by mialo byc ammo podawane.

a luski to chyba sie teleportuja do innego wymiaru.

Jedynym fake'iem była prezerwatywa jaką Twój stary kupił 32 lata temu.

Jaki problem umieścić wzdłuż urządzenia magazynek w stylu P90?

Gdybyś choć raz w życiu był na strzelnicy, wiedziałbyś jak trudno zauważyć wylatujące łuski z pistoletu czy karabinu automatycznego jak np. MP5, łuski nie wypadają z komory tylko wystrzeliwują. A Ty się żalisz że łusek nie widać na marnej jakości filmiku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie