📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja się tak zastanawiam co by było gdyby jakiś samolot pasażerski zassał to w swój silnik:]

Ciekawe czy udostępnił by filmik gdyby ten balonik wciągnął jakiś silnik samolotu pasażerskiego :]].

i pomyślcie sobie że to coś dostało się do silnika przelatującego samolotu ...
a ja " wysłał bym " Ci jakąś książkę dzięki której dowiedziałbyś się, że to co napisałeś powinno być napisane razem
socjalmmv napisał/a:
Ja osobiście wysłał bym to.
Obrazek
a ja " wysłał bym " Ci jakąś książkę dzięki której dowiedziałbyś się, że to co napisałeś powinno być napisane razem

na ojca młody narzekać nie może
wicelo194, tak mi też możesz postawić piwo
wicelo194, tak mi też możesz postawić piwo

Ile ja bym dal zeby takiego ojca miec. A nie takiego co mnie wiecznie bije, nachlany chodzi caly czas i nic tylko wyzywa od najgorszych. Och zycie...

@up
zacznij z nim pić i przestań narzekać
mógł Ci się trafić nierób co na alko nie ma
zacznij z nim pić i przestań narzekać
mógł Ci się trafić nierób co na alko nie ma
socjalmmv napisał/a:
Ja osobiście wysłał bym to.
Obrazek
Aż mi się łezka w oku zakręciła. Nam w dzieciństwie tak niewiele było potrzeba.
Ja zawsze nitkę przywiązywałem do spadochroniarza bo mi się z trzeciego piętra biegać nie chciało.

Cały ten pakunek spadł w osiemnaście sekund, trochę szybko jak na dwadzieścia dziewięć kilometrów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie