David Luiz z Chelsea nie ukrywa zadowolenia po wyeliminowaniu z gry (czerwona kartka) Rafaela grającego w barwach Manchester United.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
Po takich faulach na podwórku to chłopaki sobie piątki przybijają.
Ale jakby dali mi 100k funciaków na tydzień to można poudawać.
Ale jakby dali mi 100k funciaków na tydzień to można poudawać.
Przecież to był atak na nogi. Głupi faul i pretensje można mieć tylko do Rafaela. Sędzina stoi kilkanaście centymetrów od nich i ma wszystko na tacy. Co za idiota w takiej sytuacji atakuje nogi rywali? Ale oburzenie kibiców Manchesteru jest piękne. Głupi faul jak ugryzienie przez Suareza.
Pilka nozna to pseudosport dla ciot i chlopczykow jest tyle ciekawych sportow do ktorych trzeba miec troche jaj (motocross,rajdy,downhill,freestyle,basejumping itd itp )ale ludzie i tak wybiora ciotowata pilke nozna
też mnie śmieszy jak ktoś nie umie grać więc kopie po nogach:D sierota
Cytat:
Może dlatego, że do grania w pilke jest potrzebna głownie tylko pilka i ludzie. Gdyby ludzie mieli pieniadze na basejumping to by go uprawiali.
pamietaj motocross,rajdy,downhill, zwykły motor to jakieś 2000k+ , rajdy - samochód, który ma pełną homologacje - szkoda gadac + trzeba wlać, downhill, zwykłym góralem nie zjedziesz. dodaj do tego popularność, a co za tym idzie - dostęp do trenerów i koszty treningów tj np zwykłe wyjazdy w góry, o base jumpingu nawet nie mówie. Teraz sobie dodaj, ze nie mówię tutaj o osobach zarabiających, tylko o młodzieży np(uczniach). na koniec mozesz wziac srednia place w Polsce i masz, w końcu mówimy tutaj o statystycznym polaku.
NA meczu bracy czy realu to sapią że teatr, a jak koleś z ich drużyny symuluje to miał racje ... Boże jaka ciemnota !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie