👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niech ktoś wrzuci całą lekcję angielskiego, bo najlepszej części - matematyki tutaj nie ma

A gdzie hejterzy kwitujący każdy post o Japonii ze znanym nam wszystkim obrazkiem ?

@lorakow
debil autorem tego obesranego gównem opisu... ale czego wymagać do pacholęcia kwejka i innych pedalskich gówien ?? że kiedyś się dowie kto to "Mr.Perfect" ???
gimbaza......
debil autorem tego obesranego gównem opisu... ale czego wymagać do pacholęcia kwejka i innych pedalskich gówien ?? że kiedyś się dowie kto to "Mr.Perfect" ???
gimbaza......
osa79,
Nie rozumiem o co ci chodzi, ale się domyślam, że to miał być jakiś "pocisk" na mnie.
Po pierwsze naucz się czytać bo mam inny nick, a po drugie obsrany gównem to Ty się urodziłeś.
Nie rozumiem o co ci chodzi, ale się domyślam, że to miał być jakiś "pocisk" na mnie.
Po pierwsze naucz się czytać bo mam inny nick, a po drugie obsrany gównem to Ty się urodziłeś.

Silent library i fist of Zen master, zajebiste, znałem to będąc w gimbazie. Dziękować za przypomnienie, ale to se ne vrati..

rafal88x napisał/a:
haha, ten filmik z nauką angielskiego pamiętam jeszcze z czasów, gdy nie było youtube, a cała głupota skondensowana była na maxiorze.
Ciekawe, bo jedno i drugie powstało w 2005 roku, z czego YT w lutym.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie