Nie masz takich uprawnień by to wiedzieć.
O ile chcesz się o to założyć?
Większość ruskich trolli zrównuje ruskich do Ukraińców, żeby nas do nich zniechęcić, te numery nie z nami, Brunner xd
Chyba przysypiałeś na szkoleniu; ukraińce to właśnie ruscy.
ps
Gdybym chciał, sam bym poznał twój adres IP, adres zamieszkania i odwiedził cię w twojej piwnicy, ale jakoś nie mam ochoty na przyłapaniu tam 16 latka na fapaniu do swoich komentarzy xd
Ale nie krępuj się, zapraszam do swej piwnicy. Tylko daj wcześniej znać, dobrze schowam widły i siekiery, żeby cię nie korciło

O ile chcesz się o to założyć?
To dublerzy mają taką władzę?
Nie trzeba być modem, żeby mieć dostęp do takich informacji.
tak? to podaj moje IP, oficjalnie ci pozwalamy
Cała sztuka polega na tym, że w tym wypadku cel nie uświęca środków, po prostu nie chce mi się

Cała sztuka polega na tym, że w tym wypadku cel nie uświęca środków, po prostu nie chce mi się musiałbym mieć dużo większą motywację.
Więcej szekli?

(daję fotkę abys posta nie edytował, jak to masz w zwyczaju robić kiedy nie wypali twoja intryga)
Tak się chcesz bawić?
ok. Tak się bawimy.
Pamiętaj, że w każdej chwili mogłeś zrezygnować z każdego komentarza w tym temacie. Mogłeś ale postanowiłeś sprawdzać.

(daję fotkę abys posta nie edytował, jak to masz w zwyczaju robić kiedy nie wypali twoja intryga)
Tak się chcesz bawić?
ok. Tak się bawimy.
Pamiętaj, że w każdej chwili mogłeś zrezygnować z każdego komentarza w tym temacie. Mogłeś ale postanowiłeś sprawdzać.
weź to swojemu 5 letniemu bratankowi albo 6 letniej siostrzenicy pokaż jak takowe masz..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie