👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak juz kur** męczycie i wkurzacie ludzi. Parkują gdzie popadnie o później stoi taka bida i płacze bo mo blokada założona! A ten gościu na filmiku to też kur** swoje wie i chu*, nie przegadasz. Skończcie z tymi durnymi filmami albo zamieście coś co trzyma się kupy. Bo mi założyli blokadę. Tak kur**, ale tak jest zakaz parkowania i Ci goście tylko robią swoją robotę! Idę zajarać bo się poirytowałem.

ja tam zawsze w samochodzie mam szlifierkę kątową na akumulator

Dobrze, ze nie mieszka w USA, bo juz by auta nie znalazl tam gdzie go zostawil.
Taxi + jazda na parking gdzies za miastem + oplata za holowanie + mandat + min. 2 godziny z glowy...
Taxi + jazda na parking gdzies za miastem + oplata za holowanie + mandat + min. 2 godziny z glowy...

Tą opłatę administracyjną nakładają chyba kontrolerzy strefy płatnego parkowania, którzy mają prawo zadzwonić po straż miejską, żeby ta nałożyła mandaty (z blokadami) za niewłaściwe parkowanie (bez biletu) - takie jak w przypadku stania za znakiem zakaz zatrzymywania się i postoju. Ja to tak widze, nie oglądałem do końca, bo było nudne xd

No tłumaczyć jak krowie na granicy że jest 1 kara za nie uiszczenie opłaty parkingowej a 2 za nie stosowanie się do znaku. By baran zapłacił za parkowanie to nie było by problemu. Zal mi tych strażników, że są zmuszeni powtarzać to samo, ja rozumiem nikt nie chce płacić mandatów, ale robić z tego nie wiadomo jakie afery to też żenada. Mandat się należał a Strażnicy wykonali swoją prace, niechlubną niestety. Osobiście uważam, że straż nie jest nam potrzebna ale puki jest to jest jak nie oni to musiała by się tym zająć policja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie