Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nanab 2013-06-27, 23:31
Co za idiota reklamuje u lock? Przecież to jest gorsze od tych linek z tesko za 5zł, b do nich trzeba chociaż sekator. Do ulock wystarczy długopis: youtu be.com/watch?v=_2vLtpVPqhI

<dałem link a nie wstawiłem filmik bo się nie da>
Zgłoś
RmX 2013-06-27, 23:33
@Zimny_browar
Był już gdzieś taki filmik gdzie gość ciął łańcuch od roweru takimi szczypcami w środku miasta tłumacząc się że to jego rower tylko kluczyki do kłódki zgubił.
Zgłoś
PLpunk 2013-06-27, 23:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-06-27, 23:35
No i co z tego że kryptonita nie przetnie nożycami z bierdonki, jak widziałem że te nowsze mają zamki dyskowe - to strzał w stopę, gratem zmieli w pół minuty i jedzie.
Zgłoś
krawat10 2013-06-28, 0:02 1
Kiedyś jak wracając ze szkoły zgubiłem kluczyk do zapięcia od rowera (podstawowka). Nie miałem nic przy sobie tak więc przez 10 minut łupałem kamieniem w zapięcie. Najlepsze jest to że nikt nie zwrócił uwagi na typka rozwalającego zapięcie przez 10 minut
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 0:33 1
Niby zrobił reklamę sklepu, ale już nikt od nich nie kupi tych ładnych i tanich linek
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 0:53
wie ktos moze jak stoją u-locki vs piła do metalu? taka miejska (wiejska?) legenda, ze lepiej juz wziac tanią linke u nas.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 1:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
haqer 2013-06-28, 2:38 1
ja bym te blondynę przeciął
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 3:06

jak ktoś nie widział
akcja 2:50
Zgłoś
MudPie 2013-06-28, 6:45
nanab napisał/a:

Co za idiota reklamuje u lock? Przecież to jest gorsze od tych linek z tesko za 5zł, b do nich trzeba chociaż sekator. Do ulock wystarczy długopis: youtu be.com/watch?v=_2vLtpVPqhI

<dałem link a nie wstawiłem filmik bo się nie da>

Gdybyś chociaż przeczytał komentarz pod filmem
Cytat:

For anyone with this type of lock, contact Kryptonite. They will send out a fitment kit to replace the lock barrel with the new type that is resistant to this type of attack.

Co do tytułowego filmiku. Tanie zabezpieczenia są po to aby zapobiec przed taką przypadkową kradzieżą... Linki na szyfr można też w kilka minut otworzyć ręką na słuch.
Co do zaś kradzieży pro to żadne zabezpieczenie nie będzie dobre, bo wystarczy, że ktoś sobie weźmie gumowkę na akumulator chwile i nie ma zabezpieczenia nawet za parę stówek.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 8:27
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 9:00
Siedząc przed komputerem, nie mam takich problemów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 12:13
Jak można nazwać stowarzyszenie suchoklatesów "masą krytyczną"?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 16:10
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem