Gdzie można dostać taki szprej, dzięki któremu ten pająk się rozmnożył tak szybko? Bo ja bym swoją wypłatę też tak chciał ten teges!
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
RmX
2012-01-20, 0:41
K🤬a, Bear Grylls miałby białka na cały miesiąc
Konto usunięte
2012-01-20, 4:19
łapać kurestwo w kliszówki i na allegro
Konto usunięte
2012-01-20, 4:41
no to teraz będzie k🤬a cały rok padać
Przerąbane, teraz z każdego małego znowu zrobi się kolejne 200 i tak dalej ! EPOKALIPSA
Konto usunięte
2012-01-20, 13:18
Thelema napisał/a:
Po prostu uważam że pająki są sympatyczne. Pożyteczne, fajne łapkami przebierają. No i czuję empatię w stosunku do wszystkiego co nie zostawia swoich młodych na pastwę losu zaraz po opuszczeniu odpowiednich narządów samicy, tylko ułatwia im start w świat.
Jakby Cię uj🤬 tak w rękę i amputacja by była to już chyba taka radosna na widok pająka byś nie była
Konto usunięte
2012-01-20, 13:48
Jak dla mnie, najlepszym sposobem na wszelakie robactwo jest sprężone powietrze odwrócone do góry nogami. Każdy robak zamarza od razu i nawet nie zdąży się ruszyć.
Konto usunięte
2012-01-20, 14:26
Zamiast psikać tym gównem mógł wziąć jakiś dezodorant i zapalniczkę, fajnie by się jarały
Konto usunięte
2012-01-20, 14:49
ta, panie takie pełne empatii, pajączków im szkoda. A na skrobankę w razie wpadki to pierwsze, k🤬a jego mać
Konto usunięte
2012-01-20, 15:13
pewnie młode na odwłoku miała ale ich nie widać na początku i pospadały przy jebnięciu z łopatki więc jakie to k🤬a nagłe rozmnożenie??
Rozmnaża się poprzez p🤬lnięcie.
Czy to nie jest aby Brown recluse spider? Jesli tak to ma typ przej🤬e
Konto usunięte
2012-01-20, 18:09
nadziany pająk.
palant zamiast zlapac i zajebac na dworzu to teraz ma kilka malych wk🤬ionych pajakow ktore napweno mu podziekuja

wszystkkich na bank nie odswierzyl
dziqsadysta napisał/a:
Jakby Cię uj🤬 tak w rękę i amputacja by była to już chyba taka radosna na widok pająka byś nie była
Prędzej krzywdę zrobi mi jakiś człowieczy popapraniec niż maleńki słodki pajączek. Czy to znaczy że mam Cię ubić muchozolem lub łapką?
podpis użytkownika
Może kiedyś zawodowo będę sadolką z prawdziwego zdarzenia