👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie bardziej dziwi po co robić "prank" i sekundę po nim przepraszać? jak już robi sobie jaja to nich sam ma jaja.
Większa z niego piz*a niż z tej dziołchy.
Większa z niego piz*a niż z tej dziołchy.

Mogliby jakoś to zacząć urozmaicać, np. najpierw kukłę do pralki, a potem drugą do piekarnika i pokazywać po kolei...

Fajna dupeczka, widac, ze jeszcze przed slubem. Jeszcze z 5 lat i beda potrzebowali dzwigu by ja wyniesc z mieszkania

Na końcu mógł powiedzieć że to PRANK i pieseł jest w piekarniku a nie w pralce

Zarabiający w ten sposób "pranksterzy" stoją w hierarchii niżej niż prostytutki

Cytat:
Może to i PRANK ale kiedyś się to na nich zemści
Zemściło się. Laska w ramach zemsty zrobiła mu Pranka i przykleiła mu jaja do krzesła, tak, że sobie porządną depilację zrobił.

pkh
Serio nie rozumiem takich 'pranków'.. ani to śmieszne, ani ciekawe. Ja bym swojej dziewczynie czegoś takiego nie zrobił.
gdybyś zarabiał na tych prankach tyle co oni to byś gorsze żeby robił dziewczynie. Oni mają taką oglądalność że za wrzucanie takich gównianych filmików miesięcznie zarabiają tyle co ty przez 4miesiące.
Serio nie rozumiem takich 'pranków'.. ani to śmieszne, ani ciekawe. Ja bym swojej dziewczynie czegoś takiego nie zrobił.
gdybyś zarabiał na tych prankach tyle co oni to byś gorsze żeby robił dziewczynie. Oni mają taką oglądalność że za wrzucanie takich gównianych filmików miesięcznie zarabiają tyle co ty przez 4miesiące.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie