Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Cytat:

W Rzymie odbył się pogrzeb 15-latka, który popełnił samobójstwo z powodu drwin na jego temat zamieszczanych na Facebooku. - Nie spocznę, dopóki nie znajdą się winni śmierci mego syna - powiedziała podczas uroczystości w kościele matka chłopca.

Andrea był postacią oryginalną i barwną. Nosił różowe spodnie i na taki sam kolor malował sobie czasem paznokcie. Autorzy jego fałszywego profilu na Facebooku wyciągnęli z tego wniosek, że chłopiec miał skłonności homoseksualne. Andrea śmiał się z tego, ale do pewnego momentu. We wtorek popełnił samobójstwo.

Rodzina, nauczyciele, koledzy i duża część opinii publicznej przekonani są, że powodem targnięcia się piętnastolatka na życie były drwiny z niego w internecie.

Według stowarzyszenia włoskich gejów, to typowy przykład homofobii, panującej także wśród młodzieży szkolnej. W przesłaniu do obradującego właśnie w Rzymie zjazdu stowarzyszenia, prezydent Giorgio Napolitano wzywa do walki z przejawami homofobii, które naruszają prawa i godność człowieka.

Kto noszący różowe spodnie i malujący paznokci na tenże kolor nie p🤬lnął by sobie samobója? No kto?!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
froobbie 2012-11-24, 17:33
siwens84 napisał/a:

Twoja stara??

Ale jak już baba wsadza drugiej babie łapki w kuciapkę i sie całują to jest cacy co nie???

Nie jesteś hompfobem tylko idiotą który nie rozróżnia pedała od geja i zwykłego szaraka od człowieka z własną osobowością.

Powinieneś wiedzieć że Sadistic to nie jest miejsce dla takiego dupowkłada jak ty. Idz zajmij się kudłatymi dupami swoich kolegów i udzialaj sie na gejowskich forach a nie tutaj.
Zgłoś
Neruviel 2012-11-24, 17:49 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
anonymousm 2012-11-24, 17:55 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
oGOALoneYaYo 2012-11-24, 17:55 3
W tym przypadku problemem nie jest pedalstwo i homofibia tylko glupota gowniarzy. Cytuje z basha:
<Rafał> Dla ludzi ponizej 18 roku zycia internet powinien byc tylko do odczytu.

Amen.
Zgłoś
anonymousm 2012-11-24, 17:57 2
Zgłoś
Pan_Doktur 2012-11-24, 18:12
Converter napisał/a:

Homofobie trzeba leczyc? trzeba z nią walczyć? bo to przeciez takie normalne kiedy jeden facet posuwa drugiego w jego kudlata dupe prawda? precz z pedalami! a homofobie popieram!

homofobia to złe słowo. Ja się nie boję pedalstwa, ja nim gardzę

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
anonymousm 2012-11-24, 18:18 3
oGOALoneYaYo napisał/a:

W tym przypadku problemem nie jest pedalstwo i homofibia tylko glupota gowniarzy. Cytuje z basha:
<Rafał> Dla ludzi ponizej 18 roku zycia internet powinien byc tylko do odczytu.

Amen.

Racja, z drugiej strony homofobia i w ogóle nietolerancja wiążą się z niedojrzałością.
Kiedy jeszcze nie wiem, kim jestem, utwierdzam się w swojej tożsamości, odrzucając gw🤬townie wszystko co inne.
Kiedy miałem 9 lat latałem z szalikiem Legii i nienawidziłem widzewiaków.
Kiedy miałem 14 lat polowaliśmy w śmingus dyngus na pedałów w zielonym blaszaku, który stał jeszcze wtedy na Pl. Trzech Krzyży.
Dzisiaj mam 35 lat, od pięciu lat nie oglądałem żadnego meczu w piłkę nożną, a dwóch spośród moich najlepszych kolegów to niemieccy homoseksualiści.
Zgłoś
squorpion 2012-11-24, 18:23
Zgłoś
rawpanic 2012-11-24, 18:50 1
Zgłoś
Gandalf8 2012-11-24, 19:12
Juzm po tytule wiedzialem, ze to jest, z zalozenia, tak glupie, ze nie warto tego czytac. Bez czytania wiem to nadal
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 19:21
Bardzo dobrze, jednego mniej. Płakać po nim nie będę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 19:45 2
Najbardziej prymitywne są sztuczki pedałów żeby wywalczyć sobie dodatkowe prawa i przywileje. Twierdzą, że ich racja jest jedyna a każdy kto ma inne zdanie się myli i jest nazistą, zaściankowym polaczkiem, prymitywem. To oni są prymitywami bo cywilizowanemu człowiekowi sprawy r🤬ania nie przysłaniają całej egzystencji i są tylko dodatkiem do niej. Ich całe życie jest podporządkowane r🤬aniu się w dupę i manifestowaniu swojej seksualności. Są jak zwierzęta. Od nich się rozlazła ta plaga aids bo ćpali, chlali, r🤬ali się w dupę codziennie z innym facetem a potem się zaczęły problemy ze zdrowiem i szukanie ratunku.

Jak ktoś czujący niechęć do pedałów jest bombardowany tymi wszystkimi obelgami to kto tu jest nietolerancyjny i prymitywny? Pedałom się zarzuca tylko pedalstwo a ich przeciwnikom setki inwektyw. Ci któzy domagają się tolerancji są najmniej tolerancyjni do wszystkiego co ich otacza i chcą to zmienić. A chyba istotą tolerancji jest to by nie narzucać komuś stylu życia który mu nie pasuje.
Zgłoś
rusofil 2012-11-24, 22:28
Zgłoś
!Timon 2012-11-25, 0:03
Zgłoś
BongMan 2012-11-25, 15:46
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem