Cytat:
Młody muzyk zginął w Lesznie (woj. wielkopolskie) porażony prądem z gitary elektrycznej. Padł martwy, gdy wziął instrument z rąk swego kolegi.
20-latek uczył znajomego grać na gitarze. Policjanci przypuszczają, że do tragedii doszło gdy 20-letni instrumentalista trzymający w jednej ręce swoją gitarę elektryczną dotknął strun drugiej.
– Porażonego mężczyzny nie udało się uratować. Zginął na miejscu – mówi Andrzej Borowiak (42 l.) z wielkopolskiej policji.
Śledczy zatrzymali instrumenty i wzmacniacze. Dokładną przyczynę śmierci chłopaka wyjaśni sekcja zwłok.
Dla muzyka zginąć trzymając w ręku instrument to zaszczyt, jednak zginąć w tak głupi sposób... Wrzucam dla wszystkich przyszłych, doszłych i niedoszłych gitarzystów jako przestrogę. Nie uczcie kolegów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-02, 14:04
konto usunięte
2014-03-02, 14:04
NafazowanyKoleś napisał/a:
Ktoś chyba pytał o to coś ze zdjęcia.
Proszę tutaj stronę:
tggirlfriends.com/
Czyli jeszcze mnie wzrok nie myli
tihomax napisał/a:
jeszcze tak futerał z jego skóry i całkiem fajna sumke na jakies aukcji mozna by dostać
W ogole jak cialo jeszcze "cieple" to moze jakies organy sie zachowaly

$$$$
Mnie też raz kopnęła gitarka, aż przysiadłem.
konto usunięte
2014-03-02, 17:20
On to jakiś transwestyta na levelu 99 czy to po prostu jakaś dobra dupa, bo nie wiem czy walić :<
Polecam nieuziemiony "piecyk" lampowy, gołe szkity, łapkę na struny i chwyt za kaloryfer...
Gwarantuję, że nawet w lecie poczujecie, że grzejnik jest "gorący".
@JankoMuzykantV
dobrze ci się musi w domu nudzić żeby odkopywać takie tematy. Fakt o tym pisał jakoś w kwietniu 2010 roku
konto usunięte
2014-03-02, 22:03
Kolega z zespolu mial podobnie lecz ledwo przyzyl gdyz osoba trzecia wylaczyla prad, co sie potem okazalo byla to wina zle podlaczonych wtyczek kontaktowych w miejskim domu kultury...