👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kobieta napewno sie opalala... XDa mocz zapewne zamarzl w ruże samolotu... (ps. nie pozostaje nic innego jak sikać w samolotach przelatujacych nad sejmem)
tylko że samolot leci z dużą prędkością wiec coś wypadając z niego też miało prędkość jednocześnie spadając
co prawda nie wieże w taką śmierć ale jeżeli to prawda to miała niesamowitego pech
co prawda nie wieże w taką śmierć ale jeżeli to prawda to miała niesamowitego pech
@k181c XD mam nadzieję, że jesteś tylko trollem bo to przegięcie

bzdura na resorach, po pierwsze ułożenie ciała względem tego "sopla" jest przedziwe, po drugie przy takich przeciążeniach, pędzie powietrza itp itd, nawet solidna rura z lodu rozpadłaby się w drzazgi centymetr za poszyciem samolotu
Fake.
Starsze od internetów
To wiadomości cnn w prima aprilis. jebli dżołka
tyle.
Starsze od internetów
To wiadomości cnn w prima aprilis. jebli dżołka
tyle.
A to co ? "skandale" wróciły ?
Gorszego fotomontażu to dawno nie widziałem.
Gorszego fotomontażu to dawno nie widziałem.

uyvu napisał/a:
Nie jest możliwe utworzenie się takiego sopla w powietrzu, w dodatku w locie.
w Locie nie możliwe, ale Lufthansa miała takie przypadki
1: Fake
2: Starsze niż internet. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
2: Starsze niż internet. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie