Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
i................_ 2014-07-26, 0:34 17
możecie mi wytłumaczyć jakie ma znaczenie czym kto jeździ?
Zgłoś
KrisCFC 2014-07-26, 0:46 49
Jezus Maryjo... jaki hejt na samochód..k🤬a, co za dzieci, stać go? Podoba mu się to niech se ma aż tak was boli, że musicie swoimi standardowymi zap🤬lać? Czy jaki c🤬j bo nie kumam?
BMW, Audi, Maluch, Polonez... to wszystko są zwykłe samochody, komu się co podoba to sobie kupuje...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
S................n 2014-07-26, 1:26 6
Psu wolno szczekać nawet jak buda nie spełnia standardowych wymogów, ale człowieka, który chce zadbać o dobro psa gryzie się w rękę.

J🤬 mandaty w kraju, które istnieje tylko teoretycznie...
Zgłoś
Mathek 2014-07-26, 1:34 3
To MATOWY... co nie zmienia faktu że takie samochody wyglądają c🤬jowo w takim kolorze.
Zgłoś
natking 2014-07-26, 1:53 24
J🤬 pies (taki żarcik słowny) ten jego samochód. Odniosę się do sytuacji: policjant - i mówię to z bólem serca - miał rację, to on jest od kontrolowania, a nie autor filmu. Niech se idzie z tym ekstra nagraniem do sądu i oskarży policjantów. Wk🤬ia mnie jak ktoś nie potrafi przyjąć porażki (tutaj jakiś mandat) na klatę, tylko sprzecza się jak p🤬da. Przycisnąłeś gaz, złapali? Weź mandat i nie kłap dziobem.

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
Fuzionek 2014-07-26, 1:59 2
Wiekszosc co tak hejtuje samochod to nigdy za kolkiem nie byla
Zgłoś
Z................a 2014-07-26, 2:03 1
H🤬jdaj Cupe , wies tjuning.
Zgłoś
Dymciu 2014-07-26, 2:08 4
Sami eksperci od aut Downy to jest mat, wiec na nim kazdy odcisk palca bedzie widac... i c🤬j wam do tego kto czym jezdzi i jak wyglada, i wyp🤬alać do szopy ciąć sprezyny w waszych golfach zeby nizej siedzial.
Zgłoś
ziomka22 2014-07-26, 2:24 9
W sumie nie mam nic do powiedzenia, ale chciałem się pochwalić że na codzień pop🤬lam Ładą, a w weekendy Polonezem

Dobranoc
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2014-07-26, 2:43 4
Ale co ma do tego policjant? Jeździ takim wozem jaki mu dali, dojebac to się powinno do osoby która za taki stan odpowiada, a nie do zwykłego szeregowego.
Zgłoś
K................n 2014-07-26, 2:48 3
@up tak mowisz, ale jak zatrzymaja jakiegos kierowce ciezarowki i sie do niego dojebia to on ma problemy i nie interesuje ich, ze szef powiedzial 'masz i jedz, a jak nie to szukaj nowej roboty'. Niestety takie sa realia wiec imo przyj🤬ie sie do opon drogowcow sluszne.
Zgłoś
Sliski 2014-07-26, 3:14 1
Hm, Ty mogłeś zabrać dowód? Od zabierania dowodu są oni i mogłeś wezwać o zgrozo policję żeby ich skontrolowali, swoją drogą to dowód tego twojego autka jest bankowo do zatrzymania ze względu na kolor świateł - k🤬a, białe pozycyjne, białe migacze i jeszcze pewnie k🤬a białe stopu.
Zgłoś
TelewiZorro 2014-07-26, 4:17
RockyWood napisał/a:

o kuuuurde czym oni ten car osmalali... zapałkami czy zapalniczką że taki brudny...

po mojemu to on sobie go nad ogniskiem uwędził
Zgłoś
C................r 2014-07-26, 7:20 1
To ja sobie powqrwiam forumowiczów i napiszę, że może farba faktycznie... Delikatnie mówiąc dziwna na tym samochodzie, ale... Mam taki sam model (tylko normalnie pomalowany). I co? I nie boję się, że mi go ukradną (bo wszystkie niedorozwoje polują na BMW, VW i Audi, a "koreańskie gówno" ich nie interesuje), BMW z podobnych lat może mi skoczyć (chociaż się nie ścigam, nie jestem debilem) i od sześciu lat zmieniam filtry, płyny, podzespoły ulegające naturalnemu zużyciu (i tak wymieniłem np. rozrząd i klocki hamulcowe) i jeżdżę. I tym samym pozdrawiam wszystkich posiadaczy "niebanalnych" golfów III

Co do samego filmu, to nie wiem, czy policjant ma do końca rację - niby to on jest od kontrolowania, ale i od dawania dobrego przykładu. A w momencie, gdy on robi co chce, a za takie samo zachowanie zatrzymuje obywatela, to żyjemy w państwie nadużyć policyjnych i gnębienia człowieka (a to mi nowość).
Zgłoś
betonowy_asfalt 2014-07-26, 9:26
Co za bzdura, detektyw się znalazł... Przecież policja nie jeździ takim samochodem na takich oponach, bo wybrał sobie w salonie taki kolor i taki model, a na słabych oponach porusza się, bo lubi slicki. Zakładam, że prawdopodobnie ten policjant chętnie by sobie założył jakieś dobre markowe opony i pewnie też chętnie by wymienił samochód, ale to od niego nie zależy!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie