Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zabytkowa secesyjna elektrownia Scheiblera w Łodzi
a................d • 2013-10-17, 12:53
Elektrownia fabryczna dawnych zakładów Karola Wilhelma Scheiblera, zbudowana w 1910 r., według projektu Alfreda Frischa.
Bodaj najciekawszy obiekt architektury przemysłowej nie tylko w Łodzi, ale i w Polsce, o niezwykle rzadko stosowanym zdobieniu secesyjnym.

Zgłoś
L................k 2013-10-18, 15:36
Prześliczny budek, aż ma się ochotę zwiedzić
Zgłoś
a................d 2013-10-18, 17:14 1
Leginek napisał/a:

Prześliczny budek, aż ma się ochotę zwiedzić

Warto tam się znaleźć choćby na chwile, to miejsce z duszą

Zgłoś
e................6 2013-10-18, 20:20 1
ee tam dupy nie urywa ... pracuję na Hucie Katowice więc codziennie w robocie mam lepsze widoki ... z chęcią zwiedziłbym jeszcze prypeć
Zgłoś
B................s 2013-10-19, 13:38
Byłem w tej elektrowni w celach służbowych. Wnoszenie sprzętu po tych schodach to była prawdziwa męka, niemniej miejsce jest na prawdę fajne, jam znajdę zdjęcia to je tu wrzucę. Ps: żeby było śmiesznie to mieliśmy tam problemy z prądem
Zgłoś
a................d 2013-10-20, 12:55
Bl3s napisał/a:

Byłem w tej elektrowni w celach służbowych. Wnoszenie sprzętu po tych schodach to była prawdziwa męka, niemniej miejsce jest na prawdę fajne, jam znajdę zdjęcia to je tu wrzucę. Ps: żeby było śmiesznie to mieliśmy tam problemy z prądem

Te problemy z prądem rzeczywiście brzmią jak joke
Zgłoś