👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po prostu nie interesuje sie zyciem prywatnym, nie prywatnym kazdej osoby wystepujacej na redtube czy tym podobnych moze to Twoja pasja nie wiem kazdy ma jakies zainteresowania pozdrawiam
moonmaker05 napisał/a:
Po prostu nie interesuje sie zyciem prywatnym, nie prywatnym kazdej osoby wystepujacej na redtube czy tym podobnych moze to Twoja pasja nie wiem kazdy ma jakies zainteresowania pozdrawiam
hau hau..

a powinieneś, zobacz do czego można dojść mimo, że było się prawie na dnie:) kiedyś niemal każdy mógł ją mieć kiedy tylko chciał, teraz role się odwróciły, to Ona wybiera...

Dla mnie moze miec muły wieksze od burneiki - wisi mi to... dla mnie Ty mozesz miec bajceps jeszce wiekszy od pudziana i burneiki razem do kupy wzietych - juz Ci moge pogratulowac... ale gowno i tak mnie to obchodzi

Ehhh tania produkcja.... dziwce całe ciało się błyszczy od "potu" a twarz matowa jak tynk ....

Nie ma to jak wysmarować sobie cycki olejem przed "ćwiczeniami", bo reszta coś słabo się błyszczy. Tak czy owak ćwiczyłbym jak Reksio szynkę
Linekk napisał/a:
Uuuuu, to masz zapewne sporą nadwagę, fuj.![]()
Wręcz przeciwnie, jest chuderlakiem i nie mam czego rzeźbić :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie