📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:08
Po prostu nie interesuje sie zyciem prywatnym, nie prywatnym kazdej osoby wystepujacej na redtube czy tym podobnych moze to Twoja pasja nie wiem kazdy ma jakies zainteresowania pozdrawiam
moonmaker05 napisał/a:
Po prostu nie interesuje sie zyciem prywatnym, nie prywatnym kazdej osoby wystepujacej na redtube czy tym podobnych moze to Twoja pasja nie wiem kazdy ma jakies zainteresowania pozdrawiam
hau hau..
a powinieneś, zobacz do czego można dojść mimo, że było się prawie na dnie:) kiedyś niemal każdy mógł ją mieć kiedy tylko chciał, teraz role się odwróciły, to Ona wybiera...
Dla mnie moze miec muły wieksze od burneiki - wisi mi to... dla mnie Ty mozesz miec bajceps jeszce wiekszy od pudziana i burneiki razem do kupy wzietych - juz Ci moge pogratulowac... ale gowno i tak mnie to obchodzi
Ehhh tania produkcja.... dziwce całe ciało się błyszczy od "potu" a twarz matowa jak tynk ....
Nie ma to jak wysmarować sobie cycki olejem przed "ćwiczeniami", bo reszta coś słabo się błyszczy. Tak czy owak ćwiczyłbym jak Reksio szynkę
Linekk napisał/a:
Uuuuu, to masz zapewne sporą nadwagę, fuj.![]()
Wręcz przeciwnie, jest chuderlakiem i nie mam czego rzeźbić :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie