Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:10
Marcmich 2021-07-03, 22:48 1
JaTylkonaChwile napisał/a:

ząd Wielkiej Brytanii przyznaje, że osoby, którym podano „szczepionkę” COVID-19, są 3.25 raza bardziej nar

Czytaj ze zrozumieniem JEŁOPIE i FOLIARZU! I nie zakrzywiaj rzeczywistości!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-07-03, 22:48 1
Marcmich napisał/a:

niech nie korzysta z bezpłatnej opieki medycznej i będzie sprawiedliwie...

A składka zdrowotna to co???
Zgłoś
Gadozer 2021-07-03, 23:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marcmich 2021-07-03, 23:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-07-03, 23:57 7
Zgłoś
Obcy34 2021-07-04, 0:08
Nygałodyga napisał/a:

Ktoś wie co to za film kalsy b? Zapowiada się ciekawie

Znów wrzucasz swoje małę kłąmstewka?

bbc.com/news/health-57610998
Zgłoś
zbynekmaslanka 2021-07-04, 1:12 1
Ja się zaszczepiłem juz dwoma dawkami. Nie mam żaadnych skutków ubnocznych, a nawet po szczepieniu czułem się lepiej. Pewnie grała tu rolę psychika że czułem że teraz jestem bezpieczny. Co do skutów ubocznych to na tyle milionów ludzi co to przyjęło to zawsze pewnie się cos zdarzy . POczytajcie sobie ostrzeżenia na zwykłym Apapie który biorą chyba miliardy. Dam głowę że mnóstwo ludzi na to umarło. Był tu na sadisticu koleś który przeszedł tego Covida ... jak zachorował to aż wpadł w panikę żę umrze ... wydaje mi się że wtedy o dziwi nie pytał tutaj na sadisticu "ekspertów" tylko zwrócił się do lekarza żeby ratować życie.
Zgłoś
ph5i5 2021-07-04, 3:27 4
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-07-04, 9:44 2
Zgłoś
ph5i5 2021-07-04, 9:59 2
Zgłoś
GwałcicielKuz 2021-07-04, 12:00
Stare jak świat do pieca
Zgłoś
Spoxi14pl 2021-07-05, 1:52 2
Szczepionki maja zredukowac ludnosc do jak najmniej, aby latwiej zarzadzac nowym niewolnictwem, ma to trwac do 2030 roku, kto mysli ze to jakies teorie niech sie jeb*nie w glowe. Jeszcze rok temu kazdy sie smial a teraz placza ze jakies paszporty covidowe, to jeszcze nic, poczekajcie jak bedziecie dymac po 16h za miske ryzu i blagac o bezbolesna i szybks smierc, wystarczy popatrzec na II wojne swiatowa, wtedy nie dali rady ale teraz maja potezniejsza bron czyli INTERNET, Powodzenia dla waszych pociech jaki los im ugotowaliscie, niech szykuja odbyty na ostre dymanka w III rzeszy
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-07-05, 13:13 1
Zgłoś
GranDzisław 2021-09-16, 16:32
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem