📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:10
JaTylkonaChwile napisał/a:
ząd Wielkiej Brytanii przyznaje, że osoby, którym podano „szczepionkę” COVID-19, są 3.25 raza bardziej nar
Czytaj ze zrozumieniem JEŁOPIE i FOLIARZU! I nie zakrzywiaj rzeczywistości!
Marcmich napisał/a:
niech nie korzysta z bezpłatnej opieki medycznej i będzie sprawiedliwie...
A składka zdrowotna to co???
Nygałodyga napisał/a:
Ktoś wie co to za film kalsy b? Zapowiada się ciekawie
Znów wrzucasz swoje małę kłąmstewka?
bbc.com/news/health-57610998
Ja się zaszczepiłem juz dwoma dawkami. Nie mam żaadnych skutków ubnocznych, a nawet po szczepieniu czułem się lepiej. Pewnie grała tu rolę psychika że czułem że teraz jestem bezpieczny. Co do skutów ubocznych to na tyle milionów ludzi co to przyjęło to zawsze pewnie się cos zdarzy . POczytajcie sobie ostrzeżenia na zwykłym Apapie który biorą chyba miliardy. Dam głowę że mnóstwo ludzi na to umarło. Był tu na sadisticu koleś który przeszedł tego Covida ... jak zachorował to aż wpadł w panikę żę umrze ... wydaje mi się że wtedy o dziwi nie pytał tutaj na sadisticu "ekspertów" tylko zwrócił się do lekarza żeby ratować życie.
Szczepionki maja zredukowac ludnosc do jak najmniej, aby latwiej zarzadzac nowym niewolnictwem, ma to trwac do 2030 roku, kto mysli ze to jakies teorie niech sie jeb*nie w glowe. Jeszcze rok temu kazdy sie smial a teraz placza ze jakies paszporty covidowe, to jeszcze nic, poczekajcie jak bedziecie dymac po 16h za miske ryzu i blagac o bezbolesna i szybks smierc, wystarczy popatrzec na II wojne swiatowa, wtedy nie dali rady ale teraz maja potezniejsza bron czyli INTERNET, Powodzenia dla waszych pociech jaki los im ugotowaliscie, niech szykuja odbyty na ostre dymanka w III rzeszy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie