📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie trzeba nic mówić, na filmie jest WSZYSTKO utrwalone. Są to twarde dowody. Mam nadzieję, że niektórzy przejrzą na oczy i przestaną wierzyć w bajeczki TVN-u.
Tym bardziej, że byłem tam i widziałem wszystko na własne oczy!
I bonus: zdjęcia, na których widać prowokatorów w kominiarkach, stojących pod osłoną policji.
Tym bardziej, że byłem tam i widziałem wszystko na własne oczy!
I bonus: zdjęcia, na których widać prowokatorów w kominiarkach, stojących pod osłoną policji.

Oczywiście oni nie szli tam z zamiarem robienia zadymy, flary i kominiarki każdy porządny obywatel ma zawsze przy sobie

oni po prostu bawią się w wojnę o niepodległość z niebieskimi. udają, że są żołnierzami i walczą o wolną Polskę.
btw- takie coś, to już chyba w krew weszło, rok i dwa lata temu chyba było to samo?
btw- takie coś, to już chyba w krew weszło, rok i dwa lata temu chyba było to samo?

Byłem tam i widziałem wszystko z początku wszystko spokojnie marsz idzie do przodu nagle na skrzyżowaniu wszystko staje, udało mi się wbić na początek i obadać sytuację okazało się że policja z nie wiadomo jakich przyczyn(pewnie chcieli przetestować nowy sprzęt) robi blokadę robi się chaos lecą flary pare kamieni poszło pocja widziąc popełniony błąd zaczyna się cofać i puszcza dalej manifestantów dalej idzie już wszystko na spokojnie krzycząc hasła i oświecając flarami marsz. Policja starała się zabezpieczać teren troche udolnie ale to normalka.

wloczyblant napisał/a:
oni po prostu bawią się w wojnę o niepodległość z niebieskimi. udają, że są żołnierzami i walczą o wolną Polskę.
Bo każdy zazdrości Wałęsie i chce obalić jakiś system. W Warszawie trzeba wybudować takie wesołe miasteczko, gdzie każdy będzie mógł sobie coś obalić. Komunę, nazizm, demokrację, piwo, wódkę i winko lub soczek. Będzie zajebiście. Sam przyjadę na browarka.

Bardziej by wkurzyli lewusów, gdyby śpiewali patriotyczne piosenki.

ogólnie to jestem antylewicowy ale jak widzę te bydło to pestek bym nie oszczędzał, czy trzyma flagę polski czy tęczową z różowym jednorożcem, prałbym równo aż by się taśma skończyła... a potem założył biuro skarg i zażaleń z salą tortur i utylizacji dla rodziców, którzy przyszli by się wyżalić jak się ich "pociechy" potraktowało... ot tak by być pewnym, że geny dalej nie są przekazywane...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie