Nie widziałem tu tego, proponuję oberzjeć tym co się podneicali walką Wacha z Kliczką. To jest rpawdziwy boks, tyle że Adrzeja trochę poniosło.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
za Andrzeja piwko musi być. jego walki z bowem przeszły do historii hw. w ogóle lata 90 to złote lata hw. szkoda że nie urodziłem się kilka lat wcześniej, bo pamiętam wszystko jak przez mgłę. bezsenne noce, nagrywanie na magnetowidzie... teraz ciężka to tylko kliczki, nie mają godnych rywali i nuuuuuda. a wtedy prawdziwych ciężkich było kilkunastu, każdy mógł zlać każdego, walki były ciekawe i widowiskowe. niech te lata wrócą
grubo ponad 100 kg a te kocie ruchy... ehhh gdzieś czytałem, że jakiś superkomputer przeprowadził symulację i okazało się, że Endriu zostanie mistrzem wszechwag....
Jesszeytm toche pijany i nie wiem ci wlsnie ogladam, ale jest fajniue.
Brind'amour napisał/a:
Za Andrzeja zawsze piwko.
Te nieprzespane noce i walki bez ppv![]()
Sama prawda, wyjąłeś mi to z ust.
Ale teraz przynajmniej spaślaki zza oceanu nie powiedzą, że Polska to kraj chuliganów... Jak mi brakuje tamtych czasów, wtedy to było co oglądać, czy to wyżej wymieniona "rozruba", czy to tayson najarany w walce z gołotą itd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie